1422
Wanden met stoffen bekleden

Wanden met stoffen "bekleden" is iets heel bijzonders en heeft al vele eeuwen een lange traditie, wat lang alleen aan de adel voorbehouden bleef. Dat klassiek textielbehang ook bij een moderne inrichting past, toont de nieuwe collectie Tessuto No. 2, van het premium- en objectmerk Architects Paper. Deze combineert traditie met modern en speelt slim met een mix uit kleur en design.

Zo veel de decors verschillen, zo goed harmoniseren ze met elkaar. Traditioneel klassieke ornamenten en vormen leggen nadruk op het samenspel met zachte strooippatronen. Beide bieden in combinatie met passende uni's en strepen een moderne uitstraling. Bijzonder plastisch werken de contouren door 3D-schaduwen.

Moedige kleurcombinaties maken ook het gebruik in mondaine ruimtes mogelijk en maken een krachtig statement. Het kleurpalet reikt daarbij van klassieke objectkleuren in wit, lotus, crème, beige en lichtgrijs tot koningsblauw, mosterd, zalm en zwart. De basis wordt gevormd door een hoogwaardig en stabiel draagvlies, veredeld met doorgekleurde scheringen. Nette vlamgaren creëren een licht veranderend, maar homogeen wandbeeld en garanderen de beste vlakwerking.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners