1604
Wanden met stoffen bekleden
Gepubliceerd: 30-07-2015 Laatste update: 27-06-2017

Wanden met stoffen "bekleden" is iets heel bijzonders en heeft al vele eeuwen een lange traditie, wat lang alleen aan de adel voorbehouden bleef. Dat klassiek textielbehang ook bij een moderne inrichting past, toont de nieuwe collectie Tessuto No. 2, van het premium- en objectmerk Architects Paper. Deze combineert traditie met modern en speelt slim met een mix uit kleur en design.

Zo veel de decors verschillen, zo goed harmoniseren ze met elkaar. Traditioneel klassieke ornamenten en vormen leggen nadruk op het samenspel met zachte strooippatronen. Beide bieden in combinatie met passende uni's en strepen een moderne uitstraling. Bijzonder plastisch werken de contouren door 3D-schaduwen.

Moedige kleurcombinaties maken ook het gebruik in mondaine ruimtes mogelijk en maken een krachtig statement. Het kleurpalet reikt daarbij van klassieke objectkleuren in wit, lotus, crème, beige en lichtgrijs tot koningsblauw, mosterd, zalm en zwart. De basis wordt gevormd door een hoogwaardig en stabiel draagvlies, veredeld met doorgekleurde scheringen. Nette vlamgaren creëren een licht veranderend, maar homogeen wandbeeld en garanderen de beste vlakwerking.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide