1186
Behang
Gepubliceerd: 29-08-2012 Laatste update: 07-04-2022

Exclusief ontworpen door Barbara Hulanicki voor Graham & Brown. Een ultra modieus kleurenpallet met oranje, paars en petrol tinten, gemixt met opulente metallics. De ontwerpen vallen op door de aspecten en illustraties uit de mode en uitgesproken ronde grafische patronen in contrasterende kleuren.

Skulls
Het magnifieke Skulls design reflecteerde de ondeugende kant van de ontwerpster Hulanicki. "Ik hou van het shock-effect omdat je niet onmiddellijk het doodshoofd herkent of je moet echt goed kijken." Kleur: Midnight.

Shoes
Een collectie ter ere van Hulanickis carrière zou niet compleet zijn zonder een fashion element. Wat is beter dan schoenen…. Volgens Hulanicki: "Schoenen zijn het ultieme mode accessoire, ze geven je direct een glamour en sexy gevoel." Kleur: Scarlet.

Antoinette
Een arrogante schoonheid weergegeven in barokke lijsten, spreekt tot de verbeelding, vertolkt in de jonge Marie Antoinette die op het punt staat zich te begeven in een leven vol schandalen en intriges." Kleur: Black/White.

Afmeting: 10m x 52cm. Verkoopadviesprijs: € 75,00 inclusief btw.

Voor meer informatie: Graham & Brown Nederland bvinspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide