1082
Behang

Exclusief ontworpen door Barbara Hulanicki voor Graham & Brown. Een ultra modieus kleurenpallet met oranje, paars en petrol tinten, gemixt met opulente metallics. De ontwerpen vallen op door de aspecten en illustraties uit de mode en uitgesproken ronde grafische patronen in contrasterende kleuren.

Skulls
Het magnifieke Skulls design reflecteerde de ondeugende kant van de ontwerpster Hulanicki. "Ik hou van het shock-effect omdat je niet onmiddellijk het doodshoofd herkent of je moet echt goed kijken." Kleur: Midnight.

Shoes
Een collectie ter ere van Hulanickis carrière zou niet compleet zijn zonder een fashion element. Wat is beter dan schoenen…. Volgens Hulanicki: "Schoenen zijn het ultieme mode accessoire, ze geven je direct een glamour en sexy gevoel." Kleur: Scarlet.

Antoinette
Een arrogante schoonheid weergegeven in barokke lijsten, spreekt tot de verbeelding, vertolkt in de jonge Marie Antoinette die op het punt staat zich te begeven in een leven vol schandalen en intriges." Kleur: Black/White.

Afmeting: 10m x 52cm. Verkoopadviesprijs: € 75,00 inclusief btw.

Voor meer informatie: Graham & Brown Nederland bvWonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners