1118
Betoverend nieuw behang

Ambachtelijke verf- en behangfabrikant Farrow & Ball onthult vier karakteristieke, nieuwe behangdessins. Het behang, dat klassieke elementen met eigentijdse elegance combineert, straalt pure exotiek uit door het gebruik van dierenmotieven en geometrische dessins.

Natuurlijke vormen en patronen benadrukken de traditionele, ambachtelijke manier waarop Farrow & Ball behang vervaardigd wordt door het gebruik van authentieke Farrow & Ball verf. Deze wordt gedrukt op speciaal papier en geeft het behang een uniek karakter en structuur. Het behang, gebaseerd op dessins uit de archieven, is eigentijds maar behoudt echter haar traditionele, zachte uitstraling.

Elk van de vier behangsdessins is verkrijgbaar in vijf kleurenschema’s, van mooie rustige tonen tot opvallende combinaties. Kleurenschema’s variëren van Plummett en Brassica tot Arsenic en Pointings en zijn tevens in neutrale en metallic combinaties verkrijgbaar.

Lattice is een golvend geometrisch dessin. Dit ontwerp, dat zijn oorsprong ontleent aan Franse archieven uit de 19de eeuw, weerspiegelt vloeiende golven die zich over de gehele lengte van het behang uitspreiden en hierdoor een fascinerende optische illusie creëren.

Tessella is een authentiek geometrisch behang. Dit geschakelde mozaïekpatroon, gebaseerd op een ontwerp uit de 19de eeuw, heeft een eigenzinnig, zuiver karakter.

Ocelot is een moderne klassieker. Deze luipaardprint overtreft alle veranderingen in de modetrends en het aantrekkelijke dessin geeft iedere kamer een karakteristieke draai.

Rajah Stripe is een oude bekende uit het Farrow & Ball archief. Met haar krachtige en tastbare karakter roept deze eigenzinnige tijgerstreep een gevoel van aanstekelijke speelsheid en tijdloze stijl op.

De nieuwe behangdessins bezitten de karakteristieke diepte van kleur en de delicate uitstraling die zo kenmerkend is voor alle Farrow & Ball behang. Het behang wordt vervaardigd met gebruik van authentieke Farrow & Ball verf, een watergedragen verf met een minimaal VOS-gehalte. Alle Farrow & Ball behang is vlekbestendig en afneembaar.Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners