3545
Behangcollectie Identity

Identity, de nieuwe collectie wandbekleding van Origin – luxury wallcoverings, omarmt de schoonheid van natuurlijke imperfecties. Geïnspireerd door de kracht en eenvoud van de natuur geven de stijlvolle dessins een interieur een authentiek karakter en een exclusieve identiteit. Subliem voor het creëren van bijzondere, tijdloos chique muren met ingetogen allure.

Hoogwaardige dessins
Identity biedt hoogwaardige behangdessins die de ware uitstraling en tastbaarheid van natuurlijke materialen reconstrueren. Patronen lopen uiteen van geavanceerde steen- en houtstructuren en exotische bamboestengels tot kloeke bladmotieven en sierlijke veerdessins. Een glansrol is weggelegd voor Italiaans marmer. Alle dessins prikkelen de tastzin en geven het interieur een universele en tijdloze aantrekkingskracht met een rustig raffinement. allure. Elegant kleurenpalet
Het elegante kleurenpalet van Identity geeft kracht aan de bijzondere behangontwerpen. Kleuren variëren van luxe smaragdgroen en helder turquoise tot kastanjebruin en chic tin grijs. Neutrale ivoortinten en warme beiges vormen een zachte subtiele aanvulling.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners