3676
Behangcollectie Identity
Gepubliceerd: 28-10-2016 Laatste update: 07-05-2017

Identity, de nieuwe collectie wandbekleding van Origin – luxury wallcoverings, omarmt de schoonheid van natuurlijke imperfecties. Geïnspireerd door de kracht en eenvoud van de natuur geven de stijlvolle dessins een interieur een authentiek karakter en een exclusieve identiteit. Subliem voor het creëren van bijzondere, tijdloos chique muren met ingetogen allure.

Hoogwaardige dessins
Identity biedt hoogwaardige behangdessins die de ware uitstraling en tastbaarheid van natuurlijke materialen reconstrueren. Patronen lopen uiteen van geavanceerde steen- en houtstructuren en exotische bamboestengels tot kloeke bladmotieven en sierlijke veerdessins. Een glansrol is weggelegd voor Italiaans marmer. Alle dessins prikkelen de tastzin en geven het interieur een universele en tijdloze aantrekkingskracht met een rustig raffinement. allure. Elegant kleurenpalet
Het elegante kleurenpalet van Identity geeft kracht aan de bijzondere behangontwerpen. Kleuren variëren van luxe smaragdgroen en helder turquoise tot kastanjebruin en chic tin grijs. Neutrale ivoortinten en warme beiges vormen een zachte subtiele aanvulling.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide