1263
Behang

Als hoofdstad van het eiland Cuba, trekt Havanna reizigers zoals geen andere steden dat doen, en lijkt gevangen in de tijd. Voor een achtergrond met onweerstaanbare kleuren vermengt zich de tanende glans van bouwvallige gebouwen in de oude stad met de nostalgische charme van de talloze oldtimers, die aan de rand van de straat staan. De klanken, ritmes en geluiden van de Caraïbische nacht betoveren toeristen net zo als de eigen inwoners.

Geïnspireerd door deze koloniale flair van het verleden presenteert A.S. Création de klassieke behangcollectie "Havanna" met shabby/chique ornamenten, ranken en strepen in een trendy vintagelook.

De glans van voorbije dagen kijkt van onder een ruwe patina mee.
Afgebladerde kleuren van oude villa's, muren en faü§ades verschijnen in nieuw licht.
Oppervlaktestructuur en kleur van roest, die aan de oldtimers vreet, wordt modieus in het behangpatroon geïnterpreteerd.

Over het behang van deze collectie ligt een fletse glans, die met mateffecten speelt en een prachtige gebruikte look flair op de muur tovert. Het grote kleurenpalet van de structuuruni's, dat uiteenloopt van strakke créme-, beige- en taupetinten via trendy aqua, petrol en antraciet tot intensief roest, bordeaux en goud, laat zich overlappend met het authentieke patroonbehang combineren.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.pngWonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners