1909
Hemingway-collectie

De nieuwe behangcollectie Vintage is het resultaat van een samenwerking tussen Hemingway Design en Graham & Brown. Deze collectie van vier opvallende ontwerpen viert innovatief Brits design en biedt de consument een iconische en eigentijdse uitstraling. De ontwerpers lieten zich inspireren door de eclectische vormgeving en kleur van de eerdere succesvolle vintage collectie. Het succes van deze collectie zit hem o.a. in de toewijding aan innovatie bij het uitvoeren van Graham & Brown’s missie - mensen te inspireren en daarnaast anders te laten denken over behang- en dat is waar deze nieuwe collectie voor zorgt.

 

CARNIVAL
Carnival doet met de grafische achtergrond met een gedurfde afdruk van blokken in zwart, wit en pittig oranje denken aan het warme Palm Spring in het midden van de eeuw.

PLANKING
Het illustratieve houteffect op dit behang is een fantasierijke manier om een vleugje industrie in een huis te halen - zonder splinters!

THE WALL
Het baksteneneffect op de muur krijgt een relaxt, eigentijds karakter door de subtiele grijstinten.

WONKY BOXES
Deze energieke print in grijs is zowel subtiel en opvallend tegelijk waardoor het een geweldige achtergrond is voor elk interieur.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners