1517
Structuur op de muur

Een combinatie van organische vormen en architectonische precisie, dat kenmerkt het behang dat Halima Cassell ontwerpt voor Graham & Brown. De samengestelde patronen, liggend op het behang creëren een subtiele maar levendige wand.

De Pakistaanse designer Halima Cassell maakt naam in de internationale kunstwereld en heeft voor Graham & Brown vijf verschillende dessins ontworpen. Tulipa, Lilium, Infloressence, Cyme en Cornucopia zijn geïnspireerd op Cassell’s sculpturen waar de lagen en structuren staan voor een diepere laag in het leven. Haar werk is tentoongesteld in de Manchester Art Gallery. Het bijzondere van dit kunstige behang is dat het overschilderbaar is in iedere gewenste kleur, waardoor het een eigen, bijzondere touch krijgt.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners