1707
Steve Leung behang
Gepubliceerd: 13-02-2013 Laatste update: 07-05-2017

Graham & Brown, introduceert haar nieuwste behangcollectie die in samenwerking met de veelgeprezen in Hong Kong geboren Chinese architect en interieurontwerper, Steve Leung tot stand is gekomen.

De toegewijde hedendaagse stijl van Steve Leung reflecteert een sterk en uniek minimalistisch karakter met invloeden uit de Aziatische kunst en cultuur toegepast in architectuur, interieurontwerp en productontwerp. Hij staat bekend om zijn fraai ontworpen hotels, restaurants, appartementen, clubhuizen, winkels enzovoort. Hij heeft onder andere ontworpen voor het Four Seasons Hotel, W Hotel en Shangri-La Hotel. Gedurende 1999-2012 won Steve ‘The Best Interior Designer Worldwide Award’ 10 keer tijdens de ‘Andrew Martin International Awards’, de ‘Oscars’ van de Design wereld. Voor zijn nieuwste project, het ontwerpen van een spannendebehangcollectie is hij een samenwerking aangegaan met Graham & Brown.

Zijn behangcollectie voor Graham & Brown bevat zeven moderne dessins geïnspireerd door de ‘Orient’ met een uitgesproken westerse invloed. De collectie bevat handgetekende bloemenslingers, stilistisch geometrisch en klassieke strepen in een uitgebalanceerd pallet van positieve aardse tinten, zwoele metallics en koele naturels. Subtiele glitteraccenten zijn toegepast om het behang een delicate uitstraling te geven. “East meets West”

inspiratiebrochures1.png

De collectie is geproduceerd op “paste de wall” kwaliteit, waardoor het behang gemakkelijk kan worden bevestigd en verwijderd.

JIAO
JIAO betekent mooi of liefdevol. Deze mooie bloemenslinger verkrijgt extra glans door de delicate metallic highlights die hier voor een uniek driedimensionaal effect zorgen. Het kleurenpallet vertegenwoordigt vernieuwing, natuur en het voorjaar.

LING
LING betekent delicaat. Een mix van texturen realiseert een prachtig driedimensionaal effect. Deze mooie oosterse vorm is versierd met metallic highlights welke het behang een vleugje decadentie geven. Het kleurenscala staat voor groei, healing en sereniteit.



BAO
BAO betekent kostbare schat. Dit elegante geometrisch behang is geïnspireerd door een traditioneel handgeschilderd Chinees scherm. De variërende hoogtes en het glanzende metallic effect geven het behang een indrukwekkende glans. De yin en yan kleurstelling symboliseert de balans tussen mannelijk en vrouwelijk.

JUAN
JUAN betekent vrouwelijk en sierlijk. Dit prachtige geometrische behang is geïnspireerd op zijn naamgenoot en reflecteert de schoonheid en eenvoud waar het Oosten bekend om staat. De kleuren vertegenwoordigen geluk en rijkdom.

HUA
HUA betekent bloesem. Deze kleurrijke bloesem samen met het silhouet creëert een vertrouwde vrouwelijke look. De kleuren staan voor geluk, overvloed en harmonie.

MAI
MAI betekent 'vooruitgang boeken´. Deze klassieke streep kan zowel verticaal als horizontaal worden gebruikt om de architectuur van de ruimte te accentueren. Het kleurenpallet is neutraal en staat voor balans en aarde.

YUAN
YUAN betekent rond of blijvend. Voor een stilistisch coördinerend verschijningsbeeld. Dit eenvoudige design is ontworpen om alleen te worden toegepast of in combinatie met andere patronen. Het kleurenpallet staat voor geluk, overvloed en harmonie.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide