1319
Stapelgoed by Graham & Brown
Gepubliceerd: 10-02-2016 Laatste update: 07-05-2017

Nieuw bij Graham & Brown is de behang- en postercollectie die in samenwerking met het label Stapelgoed is ontworpen en geproduceerd.

Tijdens de zoektocht naar unieke en mooie prints voor de nieuwe behang collectie waren de ontwerpers van Stapelgoed het er al snel over eens: het moest uniek, eigentijds en verrassend worden. Behang dat perfect past in elk interieur en ieders huis kleur en warmte geeft. Authentieke elementen worden gecombineerd met puurheid en een stoere touch. De postercollectie karakteriseert zich door grappige teksten, vrolijke maar ook stoere prints die goed passen bij het behang. Speciaal voor Graham & Brown interpreteerde de ontwerpers van Stapelgoed deze filosofie in een eigenzinnige behang- en postercollectie.

Behangcollectie
Rustworld is er voor interieurs die wel een oppepper kunnen gebruiken. Een bonte verzameling van oude stalen kasten en elementen vormen hier de perfecte basis voor een stoer interieur. Crateworld is een behang van gestapelde vergrijsde kratjes. Storyworld, een bijzonder behang waarbij je niet uitgelezen raakt. Met dit behang wordt een authentieke sfeer met oude bewerkte bladzijdes gecreëerd. Abcworld, een vrolijke verzameling van verschillende geschreven zwarte letters uit het alfabet. Heartworld is een print van getekende en gestempelde hartjes voor een frisse en stoere look. Crossworld is een print met getekende en gestempelde plusjes die je in meerdere ontwerpen van Stapelgoed tegenkomt. World NL brengt je terug in de tijd. Een oude landkaart zoals we die uit de klaslokalen van vroeger kennen maar nu met een eigen en stoere Stapelgoed twist. Deze afbeelding is verkrijgbaar als totale afbeelding B 200cm x H 300cm (geleverd in 4 banen van B 50cm x H 300cm). Prijs € 109,95.

Postercollectie
Een verzameling van 6 hippe posters die je gewoon wilt hebben. De collectie is samengesteld om te combineren met de nieuwe behang collecties. Er keus uit stoere zwart-wit dierenprints, handgeschilderde prints met grappige teksten of gewoon leuke quotes in hip oudroze of vergrijsd groen.

Deze collectie is te koop in de webshop van Stapelgoed: www.stapelgoed.com


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide