940
Black & White

Onlangs introduceerde het behangmerk Superfresco Easy van Graham & Brown een nieuwe behangcollectie met het thema dat nooit uit de mode raakt: Black & White. Ook nu passen zwart/wit items perfect bij de huidige (woon)modetrends. Met het praktische behang uit de Superfresco Easy collectie van Graham & Brown wordt in een handomdraai een metamorfose met groots effect bereikt. Eenvoudig in drie stappen mooi behang op iedere wand.

Me & Mr Black
Graham & Brown geeft een hippe twist aan deze trend en introduceert 5 dessins:

33-256 Ruit zwart/wit
Is het een tegel of is het behang? Als je dichtbij komt zie je de fraaie penachtige tekening van deze zwarte ruit op de witte achtergrond. Heel verfijnd en subtiel.

33-158 Pluisje
Fragiel en stoer tegelijk. De zwarte pluisjes zweven op de witte achtergrond en sluiten perfect aan bij de trend naar afbeeldingen uit de natuur. Heel mooi te combineren met stoere natuurlijke materialen en met de andere behangen uit deze collectie.

33-268 en 33-267 Mini vintage streep zwart/wit
Deze print combineert oude vintage behangpatronen met mooie strakke lijnen van nu. Uitgevoerd in zwart/wit ontstaat een heel hip behang dat in veel ruimtes kan worden gebruikt. Home-office, slaapkamer, entree, enz. Verkrijgbaar in twee varianten. 33-184 Linnen streep zwart/wit
Deze klassieker behoeft geen toelichting. De brede zwart/wit streep geeft extra cachet aan ieder interieur, modern of klassiek speelt geen rol.

Te koop bij Gamma, Karwei of Hornbach en via de website van Graham & Brown


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide