2370
Behang en wandbekleding

Laurence Llewelyn-Bowen toont met zijn nieuwe Definitive Collectie, exclusief ontworpen voor Graham & Brown, zijn kennis als innovatief dessinateur en decoratie-expert.  Hij  heeft zich laten inspireren door zijn persoonlijke kennis en unieke ervaring van wereldse stijlen; elk ontwerp heeft een levensechte relatie met een aantal van de meest betoverende plekken ter wereld.

Gebruikmakend van zijn eigen kunstwerken, werd veel behang ontworpen voor Llewelyn-Bowen’s  17e eeuwse Cotswold herenhuis. De behangsoorten hebben een stijlvolle elegantie die voor een perfecte romantische achtergrond zorgt in het hedendaagse leven.  Kleuren zijn ingetogen, vergrijsd met een historische touch zonder oubollig te zijn.

De Definitive Collectie is verkrijgbaar in acht verschillende dessins.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Jaisamand – Geïnspireerd door de cultuur van de Indiase deelstaat Rajasthan in India, mengt Jaisamand traditionele organische vormen en kleurencombinaties met een nieuwe krachtige en eigentijdse betekenis. Verkrijgbaar in antraciet, chocolade, celadon, ivoor, botermelk en zwart & wit.

Mystique- geïnspireerd door de delicate traliewerken en Jali-schermen die schaduw bieden aan koloniale plantages aan de rand van de Caribische Zee. Een rijk, elegant design. Mystique garandeert glamour in elke ruimte.  Verkrijgbaar in avocado, ivoor,  leisteen en  mat goud.

Helsinki – homage aan de krachtige patronen die de Avant Garde in de jaren 60 van Finland kenmerken.  Helsinki heeft een stadse verfijning dat naadloos past in open leefruimtes.  Verkrijgbaar in ivoor, leisteen, framboos en chocolade & limoen.

Cotswold – het uitzicht vanaf de Cotswold heuvels is de inspiratie geweest voor een patroon dat gastvrijheid, vriendelijkheid en gemoedelijkheid uitstraalt.  Cotswold past perfect in historische ruimtes en contrasteert met hedendaagse omgevingen en geeft aan dat slim, zorgvuldig bedacht design tijdloos is. Verkrijgbaar in parelmoer, olijf, leisteen, ivoor en robijn.

Navonna – De vooraanstaande positie van Italië op het gebied van design heeft niet alleen te maken met historie. De typisch Noord Italiaanse commerciële energieke stijl heeft de inspiratie gevormd voor Navonna. Het is de Italiaanse bekwaamheid oud met modern te combineren om zo een eigentijds beeld te creëren dat prachtig tot uiting komt in dit patroon.  Verkrijgbaar in parelmoer, donker chocolade, mat goud en zwart.

Kentmere – De zoektocht of uitdaging van deze serie was op welke manier de schoonheid van de natuur van buiten naar binnen gebracht kon worden. Door de invloed van de natuur op historische ontwerpen ontstond een patroon dat elementen in zich heeft van zowel 18e eeuws beschilderd zijden als de delicate grafische prints van de jaren ’30.

Chantilly – Geïnspireerd door één van de meest romantische kastelen in Frankrijk.  De imitatie, met een knipoog naar Art Nouveau, heeft één van de meest onderscheidende en romantische vertrekken van het Llewelyn-Bowen’s herenhuis gecreëerd. Verkrijgbaar in zwart, perkament, zilver en parelmoer.

Topkapi – een glimp van de vergelegen heuvels of het flikkerende licht bij het aanzicht van de Bosporus zeestraat zijn liefdevolle herinneringen aan het Topkapi Paleis van Istanbul.  Exotisch beeldgehouwde marmeren vensters veranderen het landschap in een abstract schilderij en Topkapi kan worden ervaren als een blik door deze marmeren poort of als de elegante schaduw die erdoor ontstaat.  Verkrijgbaar in poederblauw, celadon, ivoor, leisteen en parelmoer.

Voor meer informatie: Graham & Brown Nederland bv, T. 0229-212526, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners