1369
Graham and Brown
Gepubliceerd: 03-02-2017 Laatste update: 29-08-2017

Graham & Brown kondigt de lancering aan van haar nieuwste behangcollectie met de award winnende interieurdesigner Kelly Hoppen MBE. De nieuwe collectie is geïnspireerd op de voorliefde van Kelly voor strakke lijnen en geometrische patronen en verfijnde texturen.

De collectie bestaat uit zeven nieuwe dessins in diverse kleurstellingen. In het gedempte kleurenpalet en warme metallic accenten is de handtekening van Kelly Hoppen duidelijk herkenbaar.

Ook de klein- en grootschalige geometrische vormen in combinatie met naturel texturen zijn kenmerkend voor deze moderne behangcollectie. Dit is de derde samenwerking tussen de interieurdesigner en Graham & Brown die beide de passie delen voor patronen in huis en erin geloven dat behang een luxueuze achtergrond creëert voor iedere ruimte.

inspiratiebrochures1.png

“Creëer evenwicht met licht en donker en combineer met deze behangcollectie. En zo ontstaat een ruimte die verfijnd en comfortabel is”.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide