1223
Graham and Brown

Graham & Brown kondigt de lancering aan van haar nieuwste behangcollectie met de award winnende interieurdesigner Kelly Hoppen MBE. De nieuwe collectie is geïnspireerd op de voorliefde van Kelly voor strakke lijnen en geometrische patronen en verfijnde texturen.

De collectie bestaat uit zeven nieuwe dessins in diverse kleurstellingen. In het gedempte kleurenpalet en warme metallic accenten is de handtekening van Kelly Hoppen duidelijk herkenbaar.

Ook de klein- en grootschalige geometrische vormen in combinatie met naturel texturen zijn kenmerkend voor deze moderne behangcollectie. Dit is de derde samenwerking tussen de interieurdesigner en Graham & Brown die beide de passie delen voor patronen in huis en erin geloven dat behang een luxueuze achtergrond creëert voor iedere ruimte.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

“Creëer evenwicht met licht en donker en combineer met deze behangcollectie. En zo ontstaat een ruimte die verfijnd en comfortabel is”.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners