1424
Eijffinger behang
Gepubliceerd: 06-09-2012 Laatste update: 17-10-2017

Ridderkamer? Onderwaterwereld? Graffiti? Enorme bloemen? Een veulen? Patchwork? Steeds meer (toekomstige) ouders maken er een hobby van de kamer van hun kind een bepaald thema mee te geven of zijn simpelweg op zoek naar iets origineels. Eijffinger speelt hier slim op in met de nieuwe collectie Wallpower for Kids. De wandgrote (!) digitaal gedrukte afbeeldingen variëren van prints voor de babykamer tot fotografische en speciaal ontworpen afbeeldingen voor jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot 15 jaar.

Maar denk nou niet direct dat je alleen maar kunt slagen als je tot deze doelgroep behoort. De Daisy XL bijvoorbeeld kan ook prima in de slaapkamer van een bloemenliefhebber worden geplakt. En wat dacht je van een wandgrote Formule1-wagen voor de echte racefan? Blader het boek maar eens rustig door, op werkelijk elke pagina is iets bijzonders te vinden!

Bijna alle afbeeldingen uit Wallpower for Kids zijn uitgevoerd in de prettig te verwerken Smartpaper kwaliteit (geen plaktafel, geen inweektijd, droog werken). De banen zijn 46,5 cm breed en 260 cm hoog (enkele uitzonderingen daargelaten).

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide