1283
Behang en wandbekleding

Inmiddels zijn digitaal fotobehang, wandgrote afbeeldingen en dessins niet meer weg te denken uit het huidige interieur. Daarom presenteren wij u, vier jaar na de eerste Wallpower collectie, vol trots het vierde boek: Wallpower Mini!

Zoals de naam al doet vermoeden bevat Wallpower Mini vrolijke afbeeldingen en dessins voor de allerkleinsten. Zo zijn er voor de meiden onder andere diverse ontwerpen met kleurrijke bloemen in verschillende stijlen, hippe babushkas en een enorme vlinder. En was er voor jongens altijd weinig keuze…deze collectie brengt daar verandering in! Geliefde afbeeldingen van dinos, piraten en superhelden, stoere vlaggen, speelgoedautos en een heuse rodeocowboy te paard behoren nu tot de mogelijkheden.

Omdat deze collectie zeker ook bedoeld is voor de babykamer is er volop keuze uit wanden die zowel voor meisjes als jongens leuk zijn, zoals een aantal nieuwe Nijntje Wallpowers (in maar liefst vier nieuwe ontwerpen in diverse uitvoeringen en kleuren!). De collectie heeft een grote diversiteit in aanbrengmogelijkheden; bij een aantal kleinere afbeeldingen (twee tot vier banen) kan gedacht worden aan stortend plakken als een patchwork of herhaald plakken, terwijl enkele grotere afbeeldingen zich lenen voor het op rapport plakken. Ook bestaat weer de mogelijkheid om extra effen banen links en rechts van een afbeelding bij te bestellen.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners