1398
Eijffinger Uni Royal

Zoals de naam al doet vermoeden bevinden zich in deze nieuwste Eijffinger collectie enorm veel unis welke perfect aansluiten bij de uitbundige en zeer explosieve dessins. Wie denkt dat unis saai zijn, niet in Uni Royal! Een van de dessins is ondertussen een echte Eijffinger klassieker te noemen: een sterk uitvergrote versie (106 cm!) van het bekende ornament uit de nog altijd zeer populaire collecties Grand Gala en Black & White, uitgevoerd in de mooie warme kwaliteit die je al van Grand Cru en Supernova kent.

Verder in Uni Royal, spectaculaire grote bloemmotieven in mooie matte tinten, welke direct zorgen voor een vrolijk humeur, en een bijna Arabisch dessin in opvallend rood, groen en paars. Het verfrandje om deze motieven is kenmerkend voor de gebruikte lijmdruktechniek, waarbij de combinatie van een metallic ondergrond met matte lijmdrukkleuren nieuw is. Dit geeft het behang een bijzondere uitstraling.

Tot slot brengt Uni Royal een blaadjesdessin in rustige warme tinten als bruin en créme, maar ook in een knalgroene kleur voor een fris interieur.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners