6693
Graham and Brown
Gepubliceerd: 22-03-2017 Laatste update: 20-06-2017

Eijffinger Un Bisou: Bloemen zorgen voor kleur en vrolijkheid in het interieur. Bloemen zijn daarom aantrekkelijk als decoratie maar ook als behangdessin. Met de nieuwste collectie Un Bisou De Mme Pitou presenteert Eijffinger wederom een bijzondere behangcollectie met bloemen.

Op het levendige plein "Place du Tertre" bij de basiliek Sacré Coeur zijn schilders en kunstenaars dagelijks aan het werk. Portretten en tekeningen van het Parijse leven en haar bewoners worden rijkelijk aangeboden. Maar achter dit plein, verborgen achter oude vervallen huizen, bevinden zich de stille hofjes waar verwilderde rozen langs muren klimmen. Vogels kwetteren in de platanen waaronder mannen, zittend op versleten bistrostoelen, de problemen van alledag bespreken. Dit artistieke en romantische leven in Parijs is de inspiratie geweest voor deze bloemrijke behangcollectie; met dessins met overdadige rozen, met bloeiende magnolia's en met een pittoresk vogeltje.

behangcollectie Un Bisou van Eijffinger

inspiratiebrochures1.png

behangcollectie Un Bisou van Eijffinger

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide