6177
Graham and Brown

Eijffinger Un Bisou: Bloemen zorgen voor kleur en vrolijkheid in het interieur. Bloemen zijn daarom aantrekkelijk als decoratie maar ook als behangdessin. Met de nieuwste collectie Un Bisou De Mme Pitou presenteert Eijffinger wederom een bijzondere behangcollectie met bloemen.

Op het levendige plein "Place du Tertre" bij de basiliek Sacré Coeur zijn schilders en kunstenaars dagelijks aan het werk. Portretten en tekeningen van het Parijse leven en haar bewoners worden rijkelijk aangeboden. Maar achter dit plein, verborgen achter oude vervallen huizen, bevinden zich de stille hofjes waar verwilderde rozen langs muren klimmen. Vogels kwetteren in de platanen waaronder mannen, zittend op versleten bistrostoelen, de problemen van alledag bespreken. Dit artistieke en romantische leven in Parijs is de inspiratie geweest voor deze bloemrijke behangcollectie; met dessins met overdadige rozen, met bloeiende magnolia's en met een pittoresk vogeltje.

behangcollectie Un Bisou van Eijffinger

hendersmagazinebanner.png

behangcollectie Un Bisou van Eijffinger

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners