4290
Eijffinger Tribute
Gepubliceerd: 16-05-2014 Laatste update: 20-06-2017

Een plein, een villa, een rijk gedekte tafel. De laatste zonnestralen glijden over torens, trappen, tegels en theekopjes en zetten alles in een gouden gloed. Op dit uur van de dag lijkt de tijd stil te staan. Het decor is eeuwenoud, zorgvuldig ontworpen door generaties beeldhouwers, schilders, tapijtwevers, glasblazers en zilversmeden. In één magisch moment smelten heden en verleden samen.

Sta stil om te genieten van de bijzondere architectuur. Laat je hand glijden over het gladde houtsnijwerk van een trapleuning. Zie de reflecties van een kroonluchter in een verweerde spiegel. Bewonder de patronen van een handgeknoopt tapijt. Volg met je ogen de arabesken op een stucco plafond en de kleurschakeringen van een marmeren vloer. Laat je verleiden door het matte patina van een bronzen ornament. Koester je in de weelde van geborduurde zijde.

Geef kleur aan je leven met je ervaringen en herinneringen. Laat je liefde voor tradities en tijdloze luxe zien in je interieur. Geef je erfstukken en vondsten een hoofdrol. Combineer glanzende meubelen met verfijnde reissouvenirs en antieke gebruiksvoorwerpen. Echo’s van eeuwenoud vakmanschap voor een elegant en uitnodigend interieur van nu.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide