3983
Eijffinger Tribute

Een plein, een villa, een rijk gedekte tafel. De laatste zonnestralen glijden over torens, trappen, tegels en theekopjes en zetten alles in een gouden gloed. Op dit uur van de dag lijkt de tijd stil te staan. Het decor is eeuwenoud, zorgvuldig ontworpen door generaties beeldhouwers, schilders, tapijtwevers, glasblazers en zilversmeden. In één magisch moment smelten heden en verleden samen.

Sta stil om te genieten van de bijzondere architectuur. Laat je hand glijden over het gladde houtsnijwerk van een trapleuning. Zie de reflecties van een kroonluchter in een verweerde spiegel. Bewonder de patronen van een handgeknoopt tapijt. Volg met je ogen de arabesken op een stucco plafond en de kleurschakeringen van een marmeren vloer. Laat je verleiden door het matte patina van een bronzen ornament. Koester je in de weelde van geborduurde zijde.

Geef kleur aan je leven met je ervaringen en herinneringen. Laat je liefde voor tradities en tijdloze luxe zien in je interieur. Geef je erfstukken en vondsten een hoofdrol. Combineer glanzende meubelen met verfijnde reissouvenirs en antieke gebruiksvoorwerpen. Echo’s van eeuwenoud vakmanschap voor een elegant en uitnodigend interieur van nu.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners