1611
Eijffinger behang

Van de hand van één van onze topontwerpsters, Hanneke Holwerda, presenteren wij u met trots onze nieuwste collectie: Supernova. In de loop der jaren heeft Hanneke voor ons al een aantal zeer succesvolle collecties als Black & White, Grand Gala, Happy View, Urban Jungle en Twilight ontworpen. En het mag gezegd worden, met Supernova heeft zij zichzelf wederom overtroffen. Gespiegelde patronen, sierlijke lijntekeningen, extravagante medaillons en abstracte vogeldessins met opvallende namen als Galaxy en Milky Way zijn voorbeelden van de vernieuwende motieven die u in dit boek tegenkomt. Dit alles kan perfect worden aangevuld met mooie unis en originele strepen die, zoals de fotos in het boek laten zien, op veel manieren geplakt en gecombineerd kunnen worden.

De kleuren in Supernova zijn flashy; van inspirerend paars, olijfgroen en helderrood tot een nieuwe petrolblauwe tint, milkywaywit en grafisch zwart-wit. De kwaliteit van dit boek kent u uit de eveneens succesvolle collectie Grand Cru. Een mooie vlies dat zich kenmerkt door zijn vlakke karakter, waarbij veelvuldig gebruik gemaakt wordt van de afwisseling door suèdelook- en subtiele glanseffecten. Hierdoor krijgt het behang een zeer luxe uitstraling. De collectie bevat zowel dessins die op 106 cm breed en per meter worden aangeboden als rollen die gewoon 53 cm breed verkocht worden.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide