5151
Eijffinger Raval

De avond zindert in de Zuid-Europese stad. Een patchwork aan trendy winkels, bars en restaurants, verscholen tussen de hoge gebouwen. Op elke straathoek mengen geuren uit de wereldkeukens zich met vrolijke geluiden. Een bont gezelschap flaneert over de smalle straten al ware het een catwalk. Zelfbewust tonen ze overhemden bestrooid met bloemen, zwierige geborduurde jurken en hippe rokjes met bonte patronen. Hun modieus gesneden pakken en speelse dassen. Fleurig, stijlvol en altijd verassend origineel gecombineerd.

De collectie Raval is net zo verfrissend en divers. Handgetekende bloemetjes, paisleys en een streep zijn uitgevoerd in verschillende sferen. Van felgekleurd grootstedelijk hip tot Delfts blauw folklore. En van zacht vergrijsde vintage, lavendel stadse chique tot een kleurenexplosie van trendy aubergine en paars. De kleurrijke en verfijnde prints zijn onderling mix & match te combineren. Creëer met Raval thuis helemaal uw eigen stijl.“

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners