5767
Eijffinger Raval
Gepubliceerd: 06-06-2014 Laatste update: 03-03-2023

De avond zindert in de Zuid-Europese stad. Een patchwork aan trendy winkels, bars en restaurants, verscholen tussen de hoge gebouwen. Op elke straathoek mengen geuren uit de wereldkeukens zich met vrolijke geluiden. Een bont gezelschap flaneert over de smalle straten al ware het een catwalk. Zelfbewust tonen ze overhemden bestrooid met bloemen, zwierige geborduurde jurken en hippe rokjes met bonte patronen. Hun modieus gesneden pakken en speelse dassen. Fleurig, stijlvol en altijd verassend origineel gecombineerd.

De collectie Raval is net zo verfrissend en divers. Handgetekende bloemetjes, paisleys en een streep zijn uitgevoerd in verschillende sferen. Van felgekleurd grootstedelijk hip tot Delfts blauw folklore. En van zacht vergrijsde vintage, lavendel stadse chique tot een kleurenexplosie van trendy aubergine en paars. De kleurrijke en verfijnde prints zijn onderling mix & match te combineren. Creëer met Raval thuis helemaal uw eigen stijl.“

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide