1440
Eijffinger behang

Maar wat is velouté behang nu precies? Velouté behang stamt uit de vroege 18e eeuw. Het werd gemaakt door op een linnen ondergrond een lijmdessin aan te brengen waarover een fluweelachtig scheersel (velours) werd gestrooid dat in één richting over het behang werd gestreken. Tegenwoordig wordt er bij het aanbrengen van het velours in toenemende mate gebruik gemaakt van moderne technieken. En ook voor de ondergrond zie je steeds vaker nieuwe kwaliteiten dan het gebruikelijke linnen. De ondergrond van het behang uit Raffles is hier een goed voorbeeld van; deze bestaat namelijk uit Smartpaper wat het aanbrengen van dit behang vereenvoudigt.

Raffles biedt 8 door eigen studio ontwikkelde dessins, variërend van strepen tot medaillons en bloemen. Naast de flock-dessins ontbreken uiteraard de bijpassende unis niet. De kleurstellingen zijn voornamelijk ingetogen, maar ook een aantal in het oogspringende kleuren ontbreken niet!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners