1601
Eijffinger behang
Gepubliceerd: 06-09-2012 Laatste update: 20-06-2017

Maar wat is velouté behang nu precies? Velouté behang stamt uit de vroege 18e eeuw. Het werd gemaakt door op een linnen ondergrond een lijmdessin aan te brengen waarover een fluweelachtig scheersel (velours) werd gestrooid dat in één richting over het behang werd gestreken. Tegenwoordig wordt er bij het aanbrengen van het velours in toenemende mate gebruik gemaakt van moderne technieken. En ook voor de ondergrond zie je steeds vaker nieuwe kwaliteiten dan het gebruikelijke linnen. De ondergrond van het behang uit Raffles is hier een goed voorbeeld van; deze bestaat namelijk uit Smartpaper wat het aanbrengen van dit behang vereenvoudigt.

Raffles biedt 8 door eigen studio ontwikkelde dessins, variërend van strepen tot medaillons en bloemen. Naast de flock-dessins ontbreken uiteraard de bijpassende unis niet. De kleurstellingen zijn voornamelijk ingetogen, maar ook een aantal in het oogspringende kleuren ontbreken niet!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide