1883
fleurique

Fleurique, de nieuwste behangcollectie van Eijffinger, staat voor kleur, kracht en natuurlijk voor één en al bloem. Want bloemen vormen de inspiratie voor deze collectie. Door de combinatie van bloemen met sterke en gedurfde kleuren en structuren uit de natuur, verlevendigt deze Eijffinger collectie letterlijk het interieur.

Kleine bloemetjes netjes naast elkaar of uitbundig aanwezige grote bloemen, elk bloemdessin laat de muur weelderig bloeien. De schoonheid van de natuur laat zich ook zien in het dessin van ovaaltjes. Door het gebruik van regenboog folie is dit dessin als glanzende ogen op de staartveren van een pauw. Voor de kleuren en het materiaal hebben we naast bloemen ook inspiratie gevonden bij vogels, vlinders, vissen.De exotische kleuren van deze dieren creëren die sfeer die Fleurique zo uniek maakt. Ton-sur-ton of juist gedurfde kleurcombinaties. Eén wand kleurrijk laten bloeien of gedurfd kiezen voor wisselende kleuren. De dessins en kleuren van Fleurique bieden die mogelijkheid.

Het samenspel tussen dessin en kleur wordt extra versterkt door het toepassen van structuur. Een reliëf van een schelp of de nerven van een blad maakt het ontwerp compleet. Een glanzende achtergrond met een lichte textuur geeft het kleurrijke bloemdessin diepte. De bloemen komen tot leven. Als zonnestralen geven lak en zilverdruk verrassende glansaccenten en laat het regenboog folie de kleuren continue veranderen. De wallpowers met expressieve kleuren en een flitsend dessin zorgen voor een natuurlijk tegenwicht. Natuurlijk, kleurrijk en eigenzinnig. Fleurique verrast en inspireert.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners