2149
Eijffinger behang
Gepubliceerd: 06-09-2012 Laatste update: 20-06-2017

De naam van de allernieuwste Eijffinger collectie geeft precies aan hoe het behang hierin het beste omschreven kan worden: als een prachtig sieraad voor het interieur! Indrukwekkende medaillons die het meest weg hebben van een delicate broche, een bandjesmotief lijkend op de sarirand aan een sarong of een opengewerkt zilverwerk filigran (een manier van opengewerkt zilversmeden), allemaal voorbeelden van dessins waarin het sieraden thema is verwerkt. Dit thema en de fusion invloeden in combinatie met de verschillende technieken als foliedruk en metallic op een matte ondergrond geven de behangsoorten iets enorm spannends en kostbaars. Bij een aantal ontwerpen lijkt het zelfs alsof er zilverdraad in is verwerkt.

Bijoux biedt ook een mixdessin van matte en glanzende strepen waaronder de ornamenten bijna verstopt lijken te zijn. Of wat dacht u van een verfijnd bloemenpatroon die zowel recht als verspringend geplakt kan worden. De inspirerende fotos in het boek laten u in ieder geval heel duidelijk zien dat de toepassing van een patroon uit de collectie Bijoux zorgt voor veel allure in iedere ruimte.

De rijke kleuren gaan in op de nieuwste trend; verstilde en vergrijsde tinten met namen als veridiangroen, diep frambozenrood, chocoladebruin tot de echte non colours; olifantgrijs, linnen, greige (grijs-beige) en antiek wit. Ook worden er mooie contrasten gevormd door krijterig blauwgrijs met foliezilver en vergrijsd bruin met een roze metalliclijn. De unis lijken op een bewerkte metalen achtergrond en vullen het geheel hierdoor goed aan.

inspiratiebrochures1.png

Tot slot kunnen de stoffen uit de collecties Sparkle (metallic unis), Tiara (het bandjesmotief in foliedruk), Siam (unis), Brodé en de bekende Sarena prachtig met Bijoux worden gecombineerd.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide