2023
Eijffinger behang

De naam van de allernieuwste Eijffinger collectie geeft precies aan hoe het behang hierin het beste omschreven kan worden: als een prachtig sieraad voor het interieur! Indrukwekkende medaillons die het meest weg hebben van een delicate broche, een bandjesmotief lijkend op de sarirand aan een sarong of een opengewerkt zilverwerk filigran (een manier van opengewerkt zilversmeden), allemaal voorbeelden van dessins waarin het sieraden thema is verwerkt. Dit thema en de fusion invloeden in combinatie met de verschillende technieken als foliedruk en metallic op een matte ondergrond geven de behangsoorten iets enorm spannends en kostbaars. Bij een aantal ontwerpen lijkt het zelfs alsof er zilverdraad in is verwerkt.

Bijoux biedt ook een mixdessin van matte en glanzende strepen waaronder de ornamenten bijna verstopt lijken te zijn. Of wat dacht u van een verfijnd bloemenpatroon die zowel recht als verspringend geplakt kan worden. De inspirerende fotos in het boek laten u in ieder geval heel duidelijk zien dat de toepassing van een patroon uit de collectie Bijoux zorgt voor veel allure in iedere ruimte.

De rijke kleuren gaan in op de nieuwste trend; verstilde en vergrijsde tinten met namen als veridiangroen, diep frambozenrood, chocoladebruin tot de echte non colours; olifantgrijs, linnen, greige (grijs-beige) en antiek wit. Ook worden er mooie contrasten gevormd door krijterig blauwgrijs met foliezilver en vergrijsd bruin met een roze metalliclijn. De unis lijken op een bewerkte metalen achtergrond en vullen het geheel hierdoor goed aan.

Tot slot kunnen de stoffen uit de collecties Sparkle (metallic unis), Tiara (het bandjesmotief in foliedruk), Siam (unis), Brodé en de bekende Sarena prachtig met Bijoux worden gecombineerd.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners