Ieder jaar introduceert de Engelse behang- en verfspecialist Graham & Brown haar “Wallpaper of the Year” en ‘Colour of the Year”. Met vijfenzeventig jaar ontwerp- en productie ervaring, identificeert de ontwerpstudio de belangrijkste bewegingen in de interieursector. Daarnaast worden de toekomstige trends voorspelt die we zien in de Graham & Brown-collecties.

Creative Lab Amsterdam - bekend van luxe en uitgesproken behang, wenskaarten en notitieboekjes - lanceert een nieuwe collectie behang die vanaf 1 september 2020 verkrijgbaar is. Voor het eerst bevat het assortiment ook behang dat geschikt is voor badkamers en biedt het merk behangcirkels aan. Inspiratie haalt Creative Lab Amsterdam uit het dieren- en plantenrijk. De ontwerpen vallen op door de vele fijne details en veel kleur. Elk product is van hoge kwaliteit en wordt met grote zorg geproduceerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van eco friendly inkten.

Behang Blissful Heather Plain is een lila, effen behang van de Engelse behangfabrikant Graham & Brown. Deze kleur zorgt voor een serene, rustgevende sfeer in huis. Het behang is gedrukt op een luxueus, textuur papier, wat zorgt voor een elegante uitstraling.

Voor de Asian Lattice collectie doken de ontwerpers van Graham & Brown in hun rijke archief. Zo ontstond een perfect en eigentijds Oosters behang. Het is een hedendaagse inkleuring van een origineel behang uit het oude archief. Met deze moderne invulling krijgt een archiefstuk een nieuw leven. Het intrigerend Oosters kleurenpalet bestaat uit vier kleuren.

Haal de natuur in huis met het nieuwe behang van Graham & Brown. De structuur van het behang combinatie met de neutrale kleuren geven het interieur een ultieme natuurlijke uitstraling. Prachtig te combineren met andere natuurlijke elementen verwerkt in meubels en accessoires.

Yes! Je bent de nieuwe bewoner van een gloednieuw nieuwbouwhuis. Je kunt al bijna niet wachten om je nieuwe paleis in te richten, maar first things first; de wanden van je nieuwe woning. Je wilt natuurlijk dat deze op de beste manier klaargemaakt worden voor gebruik. Maar voor welke wandafwerking kies je dan? Dat kan best lastig zijn, want je wilt geen fortuin kwijt zijn (dat geld kun je ook gebruiken voor je inrichting!) maar je gaat natuurlijk wel voor de beste oplossing. Geen zorgen, want we vertellen je in dit artikel alles over de beste wandafwerking voor je nieuwbouwwoning!

Grote repeterende patronen zijn kenmerkend voor dit nieuwe behang van Graham & Brown: Drawing Room. Deze kan volgens trendsetters juist op meerdere wanden in de kamer kan worden toegepast. Voor een zeer extravagant effect wordt zelfs het plafond behangen.

Net als yin en yang kunnen zwart en wit simpelweg niet zonder elkaar. Wit zorgt voor een flinke dosis licht, waardoor zwarte elementen maximaal tot hun recht komen. Voeg daar nog eens een vleugje goud aan toe en je hebt echt een “match made in heaven”! Kortom: met Black & White - with a splash of gold heb je het perfecte recept in handen voor een fris en stijlvol interieur dat mag opvallen!

Roomblush presenteert een nieuwe behangcollectie. Het label heeft zich hiervoor enerzijds laten inspireren door het verre Oosten en anderzijds door de Tropen. De Safari print zorgt ervoor dat het huis binnen no-time een spannende jungle-sfeer uitademt. Terwijl het behang Fantasy, Pieces en Layered juist inspeelt op de Oosterse kleuren en cultuur.