Zachtjes tikt de regen tegen de ramen, de wind waait om het huis en blaadjes dwarrelen van de bomen. Binnen decoreer je de tafel met pompoenen en dennenappels en steek je de kaarsjes aan. Dit warme en knusse gevoel brengt het nieuwe behang van Roomblush teweeg. Dit is genieten met een grote G!

Stijlvol thuiswerken kan! Ken je het spreekwoord 'kleren maken de man’? Niet alleen kleren, maar ook een esthetische werkplek draagt daadwerkelijk bij aan een positieve werkhouding. Creëer een elegante omgeving waar je prettig en in stijl je werk kunt doen.

Nieuw in het assortiment van Graham & Brown is het elegante Palais behang. Met dit behang kan de intieme en luxe sfeer van een boutique hotel worden gerealiseerd in de privé slaapkamer. De harmonieuze vormen en rijke donkere kleur creëren een verbluffend geometrisch geheel. Op een textuurrijke ondergrond komen de subtiele metallic details goed tot hun recht.

Of het nu dynamisch, modern en geometrisch of vintage is - de behangwereld is zeer rijk en biedt voor elke inrichtingsstijl de juiste wandbekleding. Dus met het juiste behang kunt u eenvoudig het interieur van uw dromen creëren. Anno 2020 zijn jungle en exotische ontwerpen, Scandinavische motieven en sensuele looks in Art Deco stijl in de mode en zorgen voor frisse accenten.

Laat je gedachten meevoeren door de wind en droom weg bij de eindeloze schittering van het water. Maak je hoofd leeg en kom helemaal tot rust. Waterfront is een collectie die verstild is in het moment. Gedroogde veldbloemen in zeefdruk, het verfijnde patroon van een kievitsei op een matte achtergrond. 

Deze unieke collectie fotobehang brengt alles van de complexiteit van natuursteen tot de delicate kwetsbaarheid van de vleugels van een vlinder bijeen. Op basis van waanzinnige foto's en prachtig artwork stelt Captured Reality No. 2 u als nooit tevoren in staat van natuurlijke en industriële landschappen te genieten.

ESTAhome’s nieuwe collectie ART DÉCO laat de glamorous roaring twenties herleven. Met fonkelende gouden accenten, elegante armerpatronen en sierlijke geometrische en ronde motieven in warme, veloursachtige tinten zorgt ART DÉCO voor een interieur met Franse allure.

Net voor het de aanvang van International Wallpaper Week, die van 5-11 oktober plaatsvindt, lanceert Graham & Brown haar nieuwe behangcollectie Volume 2. Een krachtige collectie van 8 nieuwe designs met veel intense patronen met gewaagde kleurstellingen. Het ontwerpteam van de Engelse behang- en verfspecialist intensiveerde bestaande trends door een extra kleur toe te voegen of andere verhoudingen in het patroon aan te brengen waardoor er geheel nieuw verschijningsbeeld ontstaat.

Wuivende palmen, tropische vogels, sluipende panters en ondeugende apen: onze nieuwe collectie Paradise brengt je rechtstreeks naar de tropen. Met deze fantastische tropische prints waan je je thuis helemaal in de jungle en dat zónder de ongemakken van het echte wilde oerwoud zoals griezelige vogelspinnen en giftige slangen. Ideaal toch?! Dus benen omhoog, cocktail erbij en geniet van het uitzicht!