3946
Win 5x 250 euro shoptegoed voor supercoole verlichting

We hebben weer een supergave winactie voor je. We mogen een shoptegoed van maar liefst 250 euro weggeven te besteden in de webshop van Directlampen.nl. Kan jij wel een extra lichtje of supercoole industriele lamp gebruiken dit najaar? Check dan snel onze winactie!

 

Als echte woonliefhebber weet je dat verlichting ontzettend belangrijk is in je interieur. Met mooie lampen kun je optimaal de sfeer in je woning aanbrengen: dat doe je door te kiezen voor een vorm en kleur die bij je stijl past, maar ook voor de juiste mate van verlichting. Zo kun jij heerlijk dat goede boek lezen op de bank, lekker werken of genieten van een diner met vrienden bij het juiste licht! De mooiste lampen scoor je bij Directlampen.nl, want hier vind je lampen voor iedere woonstijl. Van bohemian tot industrieel, van minimalistisch tot kleurrijk: bij Directlampen.nl scoor je zeker een passende lamp.

De winnaars zijn geworden:

Sietske Van Sleeuwen
Marleen Peters
Jef Gever
Suzan Tolk
Monique Heijnemans

Jullie ontvangen een persoonlijk bericht! Alvast heel veel plezier met de prijs!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners