We hebben weer een supergave winactie voor je. We mogen een shoptegoed van maar liefst 250 euro weggeven te besteden in de webshop van Directlampen.nl. Kan jij wel een extra lichtje of supercoole industriele lamp gebruiken dit najaar? Check dan snel onze winactie!

 

Als echte woonliefhebber weet je dat verlichting ontzettend belangrijk is in je interieur. Met mooie lampen kun je optimaal de sfeer in je woning aanbrengen: dat doe je door te kiezen voor een vorm en kleur die bij je stijl past, maar ook voor de juiste mate van verlichting. Zo kun jij heerlijk dat goede boek lezen op de bank, lekker werken of genieten van een diner met vrienden bij het juiste licht! De mooiste lampen scoor je bij Directlampen.nl, want hier vind je lampen voor iedere woonstijl. Van bohemian tot industrieel, van minimalistisch tot kleurrijk: bij Directlampen.nl scoor je zeker een passende lamp.

Win 250 euro om te besteden aan de hipste lampen bij Directlampen.nl!


Ben jij op zoek naar de lamp van je dromen? Dan hebben we goed nieuws voor je, want Wonenonline mag in samenwerking met Directlampen.nl 250 euro shoptegoed weggeven, waarmee jij in de webshop van Directlampen.nl verlichting kunt uitzoeken! De keuze is reuze, want alle lampen doen mee. Voor welke soort lamp ga jij? Het enige wat je moet doen om kans te maken, is je via onderstaand formulier aanmelden voor de nieuwsbrief van Directlampen.nl en Wonenonline.nl. Ben je al lid? Vul dan toch het formulier in om je deelname kenbaar te maken! 

oja, ... en niet onbelangrijk... stuur deze winactie vooral door naar al jouw kennissen, vrienden, vriendinnen en familieleden,  want als jij wint... mag je nog iemand blij maken met dit shoptegoed als hij of zij ook staat ingeschreven voor de nieuwsbrief! Hoe leuk is dat!  Go go go! 

Voorwaarden:
Je schrijft je in voor de nieuwsbrief van Wonenonline.nl en directlampen.nl. 
Deze actie loopt tot begin november 2020
Wonenonline.nl behoud zich het recht voor de voorwaarden tussentijds te wijzigen.

Ook leuk om te lezen