3584
Verlichting trends 2018
Gepubliceerd: 26-04-2018 Laatste update: 04-05-2021

Lampen zijn belangrijke sfeerbepalers in je interieur. Op het gebied van verlichting is er enorm veel verkrijgbaar. Hierdoor is het kiezen van de juiste lamp voor de juiste ruimte best lastig. 

Voordat je een lamp gaat kiezen kijk je eerst naar de functie die de lamp moet gaan vervullen. Moet deze de ruimte goed verlichten of wil je het licht puur voor de sfeer. Welke functie de lamp heeft hangt heel erg af van de activiteiten die je in een bepaalde ruimte doet. Voor een slaapkamer zal je minder felle verlichting nodig hebben dan voor bijvoorbeeld in de badkamer of in de keuken. Wil je lezen dan is een leeslampje als extra verlichting geen overbodige luxe. Maar naast de functie wil het oog natuurlijk ook wat. Wij hebben voor jou een aantal lampen in de spotlights gezet die anno 2018 supertrendy zijn. 

stoere-fabriekslamp-grijs-met-glasplaat_1.jpg

De stoere fabriekslamp
De industriële woonstijl is al jaren een zeer geliefde stijl door zijn robuuste en stoere uitstraling. Deze grijze fabriekslamp is van het trendy lichtmerk Lumidem en staat superstoer boven een steigerhouten eettafel. Misschien heb je zelfs wel ruimte om er 2 naast elkaar te hangen voor de ultieme industriële sfeer.

stoere-vloerlamp-industrieel.jpg

Industriële driepoot
Liefde op het eerste gezicht... dat was toen we deze gave vloerlamp spotten. Deze vloerlamp is ontworpen door het merk Light&Living en is helemaal naar eigen wens in te stellen, zowel de hoogte als de schijnrichting kan je helemaal zelf bepalen. Een supercoole verschijning voor naast je bank of als blikvanger in je interieur.

img_5105-select-770x1000.jpg
 
Vloerlamp Sabi 
Ben jij iets minder fan van de industriële woonstijl maar ga je helemaal los bij de Scandinavische sfeer dan is vloerlamp Sabi echt een lamp voor jou! Het natuurlijke hout in combinatie met de witte lampenkap geven jouw interieur een warme sfeer.

 

houten-tafellamp-1.jpg

Deze staande lamp heeft overigens ook nog een klein broertje die het goed doet op een tafel of een kast.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide