1125
Pétale van Luceplan
Gepubliceerd: 20-12-2012 Laatste update: 07-05-2017

In samenwerking met Luceplan heeft de Franse architecte Odile Decq het verlichtingsarmatuur Pétaleontworpen. Het armatuur kan worden gedefinieerd als een sierlijk zwevend bloemblaadje dat zacht, egaal wit licht verspreidt. Maar de werkelijk bijzondere eigenschap van dit object met een organische vorm, is de manier waarop de lamp geluid absorbeert.

Het armatuur, bekleed met witte stof, bevat een speciaal geluid absorberend paneel (Ecophon Solo).Dit verbetert het akoestisch comfort in iedere omgeving. Hoewel het armatuur ideaal toepasbaar is voor gebruik in composities met meerdere Pétales in bijvoorbeeld een grote ruimte in openbare en/of semi-openbare gebouwen, voert Pétale ook al zijn functies perfect uit toegepast als 'solist' in een meer huiselijke omgeving.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide