770
Pétale van Luceplan

In samenwerking met Luceplan heeft de Franse architecte Odile Decq het verlichtingsarmatuur Pétaleontworpen. Het armatuur kan worden gedefinieerd als een sierlijk zwevend bloemblaadje dat zacht, egaal wit licht verspreidt. Maar de werkelijk bijzondere eigenschap van dit object met een organische vorm, is de manier waarop de lamp geluid absorbeert.

Het armatuur, bekleed met witte stof, bevat een speciaal geluid absorberend paneel (Ecophon Solo).Dit verbetert het akoestisch comfort in iedere omgeving. Hoewel het armatuur ideaal toepasbaar is voor gebruik in composities met meerdere Pétales in bijvoorbeeld een grote ruimte in openbare en/of semi-openbare gebouwen, voert Pétale ook al zijn functies perfect uit toegepast als 'solist' in een meer huiselijke omgeving.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners