919
Lamp Hanoi

Licht en strak. Voor een heerlijke, lange zomer presenteert Patrick Tummers van Lamp Atelier zijn nieuwe ontwerp Hanoi. Terwijl een zomerbriesje de gordijnen laat bewegen, zorgt de lamp met zijn linnen kap voor serene rust in de woonkamer.

“De zomer heeft een zekere onrust in zich”, licht Tummers zijn ontwerp toe. “Mensen trekken erop uit, zijn veel buiten. Een wat ongestructureerde dagindeling geeft een plezierig gevoel van vrijheid. Tegelijkertijd moet er wel een plek zijn waar je tot jezelf kunt komen, waar je beschutting vindt voor het bruisende leven van buiten. Die rust vind je in huis. Voor een passend ontwerp ging ik op zoek naar rustige en strakke lijnen. Door verschillende geometrische vormen aan elkaar te verbinden, kwam Hanoi als vanzelf tot leven.”

Samenstellen naar interieur

Iedere lamp van Tummers is naar wens samen te stellen. Zo is de voet van Hanoi onder meer te bestellen in wit, zwart en titaan. De kap kan worden uitgevoerd in natuurlijke stoffen als linnen en Chintz in diverse kleuren. Kortom, een lamp die liefhebbers geheel naar eigen interieur kunnen samenstellen. De prijs van Hanoi, inclusief linnen kap, bedraagt € 439,-. Meer informatie: www.lampatelier.nl

hendersmagazinebanner.pngOver de ontwerper

Alledaagse dingen. In niet alledaagse combinaties. Ontwerper Patrick Tummers (1964) legt verbanden waar anderen die niet zien. In de toepassing van zijn materialen, maakt hij onverwachte keuzes. Hij speelt, varieert en combineert. En dat levert verrassende designstukken op. Inspiratie voor zijn ontwerpen haalt hij uit de dagelijkse dingen om zich heen. En tegelijkertijd uit zijn jarenlange ervaring met Italiaanse topontwerpers. Van hen leerde hij dat de kwaliteit van materialen de basis van een goed stuk is. En dat je je talent alsmaar verder kunt ontwikkelen door goed om je heen te blijven kijken. Eenmaal in het ontwerpproces laat Tummers zich niet meer afleiden. Het ontwerp is en moet eruit. Met een ongekende dosis gedrevenheid zorgt hij ervoor dat wat hij in zijn hoofd heeft exact zo wordt gemaakt. De aandacht voor details kenmerkt hem. Er gaat geen designstuk de deur uit dat vooraf niet op alle punten is gecheckt.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners