1265
Lamp Hanoi
Gepubliceerd: 31-05-2013 Laatste update: 08-05-2017

Licht en strak. Voor een heerlijke, lange zomer presenteert Patrick Tummers van Lamp Atelier zijn nieuwe ontwerp Hanoi. Terwijl een zomerbriesje de gordijnen laat bewegen, zorgt de lamp met zijn linnen kap voor serene rust in de woonkamer.

“De zomer heeft een zekere onrust in zich”, licht Tummers zijn ontwerp toe. “Mensen trekken erop uit, zijn veel buiten. Een wat ongestructureerde dagindeling geeft een plezierig gevoel van vrijheid. Tegelijkertijd moet er wel een plek zijn waar je tot jezelf kunt komen, waar je beschutting vindt voor het bruisende leven van buiten. Die rust vind je in huis. Voor een passend ontwerp ging ik op zoek naar rustige en strakke lijnen. Door verschillende geometrische vormen aan elkaar te verbinden, kwam Hanoi als vanzelf tot leven.”

Samenstellen naar interieur

Iedere lamp van Tummers is naar wens samen te stellen. Zo is de voet van Hanoi onder meer te bestellen in wit, zwart en titaan. De kap kan worden uitgevoerd in natuurlijke stoffen als linnen en Chintz in diverse kleuren. Kortom, een lamp die liefhebbers geheel naar eigen interieur kunnen samenstellen. De prijs van Hanoi, inclusief linnen kap, bedraagt € 439,-. Meer informatie: www.lampatelier.nlOver de ontwerper

Alledaagse dingen. In niet alledaagse combinaties. Ontwerper Patrick Tummers (1964) legt verbanden waar anderen die niet zien. In de toepassing van zijn materialen, maakt hij onverwachte keuzes. Hij speelt, varieert en combineert. En dat levert verrassende designstukken op. Inspiratie voor zijn ontwerpen haalt hij uit de dagelijkse dingen om zich heen. En tegelijkertijd uit zijn jarenlange ervaring met Italiaanse topontwerpers. Van hen leerde hij dat de kwaliteit van materialen de basis van een goed stuk is. En dat je je talent alsmaar verder kunt ontwikkelen door goed om je heen te blijven kijken. Eenmaal in het ontwerpproces laat Tummers zich niet meer afleiden. Het ontwerp is en moet eruit. Met een ongekende dosis gedrevenheid zorgt hij ervoor dat wat hij in zijn hoofd heeft exact zo wordt gemaakt. De aandacht voor details kenmerkt hem. Er gaat geen designstuk de deur uit dat vooraf niet op alle punten is gecheckt.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide