2856
IKEA LEDARE beste koop

De LEDARE 8.1W led-lamp E27 van IKEA is met een 8,3 als beste getest door de Consumentenbond. De led-lamp van 9.99 euro is in de Consumentengids bovendien uitgeroepen tot beste koop. Voor de test werden verschillende zuinige lampen beoordeeld op aspecten als levensduur, kleurweergave en opwarmsnelheid. Volgens de Consumentenbond kwam de led-lamp van IKEA foutloos door de levensduurtest en is ook de kleurweergave erg goed. IKEA biedt een grote en groeiende collectie led-verlichting tegen een lage prijs om zoveel mogelijk mensen in staat te stellen om thuis duurzamer te leven. Vanaf 2016 is er alleen nog maar led-verlichting te koop bij IKEA.

Led geeft een constante hoeveelheid warm licht af, wordt niet warm, gebruikt tot 80 procent minder energie en gaat wel 20 jaar mee. Overstappen op led-verlichting betekent bovendien niet dat je de complete lamp hoeft te vervangen. De LEDARE reeks van IKEA biedt verschillende led-lampjes die geschikt zijn voor de meeste fittingen. Zo kan je de meeste lampen in huis eenvoudig veranderen in een led-lamp door alleen de lichtbron te vervangen. Bovendien lijken de led-lampjes op traditionele gloeilampen, waardoor ze er zelfs onbedekt goed uit zien.

De LEDARE led-lamp van IKEA is al verkrijgbaar vanaf 3.99 euro.

hendersmagazinebanner.png

Warm en sfeervol
Led-verlichting is de afgelopen jaren enorm in ontwikkeling geweest en geeft nu hetzelfde warme en sfeervolle licht als een gloeilamp. Met de nieuwe ÅSUNDA tafellamp creëer je een mooie en zachte uitstraling in verschillende ruimtes in huis. De lamp is het kleine zusje van de majestueuze vloerlamp uit de IKEA PS 2012 collectie. Ook nieuw is de LEKARYD tafellamp. Verkrijgbaar in rood, zwart of wit kunststof. De lamp lijkt op een schelp door de komvormige onder- en bovenkant die door een stang met elkaar verbonden zijn. De bovenkant kan naar boven en beneden bewogen worden.

Inzamel- en recycleprogramma
IKEA neemt deel aan het milieuverantwoorde inzamel- en recycleprogramma van Wecycle, een initiatief van LightRec Nederland. Dit betekent dat klanten bij alle vestigingen van IKEA in Nederland hun oude spaarlampen kunnen inleveren wanneer zij nieuwe led-verlichting kopen. De lampen worden daarna gerecycled.

Lees ook: IKEA NIPPRIG

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners