763
Verlichting

Word je 's nachts wakker met een briljant idee? Of moet je een reminder hebben voor ’s morgens? Schrijf het op de Drawlamp. De Drawlamp is een keramische lamp, waarop je kunt schrijven en tekenen zo vaak je wilt. De afbeelding is simpel te wissen. Met de Drawlamp heb je elke dag een nieuwe lamp. Een uniek en dynamisch kunstwerk voor op het nachtkastje. Verkrijgbaar opwww.mookum.com. Eureka!

Design duo Sam & Jude

De Drawlamp is een product van het ontwerpersduo Sam & Jude. Het atelier van deze designers is gevestigd in Oost-London. Ze zijn vooral bekend van hun designmeubelen en -interieuraccessoires. Ze combineren hun gevoel voor humor met stijl en komen zo tot unieke en eigenzinnige producten.Informatie

Drawlamp is verkrijgbaar via www.mookum.com en kost € 39,90. Afmetingen: hoogte 30cm, breedte 9cm, diepte 4cm, gewicht 3 kg.

Over Mookum

Mookum is een dynamisch bedrijf opgericht in 2011 door twee ondernemers die elk hun specifieke en complementaire ervaring benutten. Het weet in te spelen op nieuwe trends zoals crowdsourcing, gebruik van sociale media voor marketing en focus op internetverkoop in combinatie met Pop-up Shops (www.mookum.com). Zo stimuleert ze designers om producten te ontwerpen, en fabrikanten om deze in productie te nemen. Friends of Mookum zijn producten van topdesigners in de industrie. De producten worden geselecteerd door het Mookum-team op basis van de unieke kwaliteiten.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners