1267
Interieur verlichting
Gepubliceerd: 12-09-2012 Laatste update: 06-11-2017

LED staat voor Light Emitting Diodes maar ook voor de kleinste en spaarzaamste aller lampbronnen. En aangezien deze technologie continu vernieuwt, zijn er ontelbare mogelijkheden voor nieuwe toepassingen. Ook in het interieur kent LED als lichtbron een steile opmars. Logisch, want deze verlichting heeft heel wat troeven: uiterst duurzaam, zuinig, nagenoeg onbreekbaar, programmeerbaar, veelzijdig en richtbaar.

Het onderzoek dat Delta Light® op dit vlak voert en de integratie van 1 W powerLEDs in uiteenlopende en verrassende designbehuizing tonen aan dat de producent oog heeft voor esthetiek én ecologie. Enkele voorbeelden:

Power Flower: speelse sculptuur
Met Power Flower heeft Delta Light® een speelse kleine sculptuur die op eigenzinnige wijze haar wetten stelt aan de mogelijkheden van verlichting. Functioneel - 7 richtbare powerLEDs van 1 W - maar toch ook heel kunstzinnig. Je kan kiezen voor een uitvoering in wit of grijs.

Clever: slim uitgelicht
Deze richtbare, rechthoekige 1 W powerLED-spot op jack of inbouwpunt is ideaal voor kleine vitrines, displays, als kleine accentspot of zelfs als bed- of leeslampje. Twee lengtes (7,5cm, 15cm) en twee lichtkleuren (warm wit, koud wit) zorgen voor de nodige variatie.

Deep Iris: zonnestraal door het plafond
Deze diepliggende 1 W powerLED-spot staat voor zo veel visueel comfort dat hij wel een zonne-straal door het plafond lijkt. De spot is verkrijgbaar in warm wit, koud wit en blauw licht en is afgewerkt in aluminium of wit. Perfect voor nacht- of oriëntatieverlichting, voor een sterrenhemel of een sfeervol lichtmotief; daarnaast ook bijzonder geschikt voor precieuze tentoonstellingen of kleinere vitrines van bijvoorbeeld juweliers- en optiekzaken.

Hela: inbouwbaar LED-motief voor binnen en buiten
Dit inbouwbaar rond of vierkant LED-licht met zeer laag wattage (minder dan 0,25 W) kan een-voudig ingewerkt worden in holle of volle muren. Hela is er met of zonder witte of aluminium rand en bestaat in warm wit, koud wit of blauw licht. Het toestel zonder rand laat zich trimless inwerken en vormt zo een prachtig vlak motief met mogelijkheid tot grotere composities. Ook geschikt voor buitentoepassingen.

Industrial: een spuitkop die licht sproeit
Industrial is een kleine lichtsproeier voor buiten en voor in natte ruimtes. De spuitkop van het toestel bezit een powerLED van 1 W en heeft een uitstekende IP 68-graad, wat totale waterdichtheid betekent. De doorzichtigheid van het toestel doet de markante kop wonderwel in zijn omgeving verdwijnen. Industrial bestaat als paal, als wandtoestel met 4 koppen en als apart kopje.

Roxy: praktische waterbestendige opbouwspot
Met deze eenvoudige blokvormige LED-spot voorzien van 1 W powerLED kan je zowel binnen in de douche als buiten onder luifels terecht voor een spaarzame langlevende en waterbestendige verlichting. Uiteraard kan Roxy ook in een droge omgeving gebruikt worden. De spot bestaat in witte of aluminiumkleurige uitvoering en is verkrijgbaar met warm wit of koud wit licht. De voeding dient apart geplaatst te worden.

Look In/Look Out: strak en krachtig design
Met het tweeluik Look In/Look Out levert Delta Light® het bewijs dat ware schoonheid in eenvoud huist. De sobere vormgeving voorziet het verlichtingstoestel van een krachtig en zeer strak afgelijnd lichtspoor. Het toestel, met binnenin een powerLED van 1 W gemonteerd, kan zowel binnen (Look In) als buiten (Look Out) worden gebruikt.

Rektor/Sektor: energiezuinige buitenverlichting
Rektor/Sektor staat voor eigenzinnige buitenverlichting in aluminium en mat polycarbonaat. Door de zeer specifieke keuze van materiaal biedt het toestel een zeer mooie lichtverspreiding over de grond, zonder daarom te verblinden. Zijn laag energieverbruik en zijn stevige basis maken van Rektor/Sektor het perfecte verlichtingstoestel voor zowel privétuinen als parkings. Het lage energieverbruik wordt gegarandeerd dankzij LEDs van 6 x 1 W of 12 x 1 W.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide