1442
The Infinito Light
Gepubliceerd: 22-12-2010 Laatste update: 07-05-2017

Stel je voor: door middel van één beweging van je hand verander je niet alleen de helderheid van de lamp in je woonkamer, maar ook de kleur. Het kan met The Infinito Light van producent QisDesign. De campagne erachter is dus simpel: laat mensen ervaren hoe deze unieke lamp werkt. Logisch, dus, dat ze een stand op de Dutch Design Week (DDW) 2014 hadden, waarbij iedereen kennis kon maken met 'de Infinito'.
Gebaseerd op het oneindigheidsteken (∞) biedt de lamp twee lichtbronnen: één voor lezen en één waarbij je je eigen atmosfeer kan kiezen. Doordat de lamp sensoren heeft, kan je de Infinito bedienen door een simpele beweging van je handen. Het design is bedekt met een aluminium legering, en dankzij de 'special light guide technology' distribueert de Infinito het LED-licht gelijkmatig. Je kan je dus bijna letterlijk onderdompelen in zachte, comfortabele en huiselijke ambiance.

En dat is uniek. Of, zoals ze bij de QisDesign-stand zelf uitlegde: "Niet alleen de sfeer, de lamp kan ook je stemming aanpassen. Werken aan je laptop onder de Infinito kan natuurlijk, maar door één zwaai onder de lamp om vijf uur 's middags ben je klaar met werken en verandert je werkkamer ineens naar woonkamer."

DDW
Producent QisDesign wilde de unieke lamp extra aandacht geven op de DDW. Bedacht werd om nietsvermoedende passanten te verrassen. Zoals de Infinito een situatie kan veranderen door de beweging van je hand, veranderde de situatie in de QisDesign-stand rigoureus door de komst van een complete Indiase dansgroep. Het verrassingselement werkte goed: niet alleen de personen uit het filmpje werden verrast; ook omstanders reageerden positief op de danseressen.

Over QisDesign
QisDesign is geen nieuwe speler op de markt. Debuterend in 2009 is het onderdeel van Qisda, een toonaangevend Taiwanees tech-bedrijf met een jaarlijkse omzet van 3 miljard dollar. Ontwerpen van hun hand vallen op door een gevoel-rijke ervaring. Niet alleen de wensen van consument worden vervuld, ook mikken ze op het stimuleren van de fantasie. Ondanks dat het bedrijf slechts zes jaar bestaat, heeft QisDesign al 87 internationale design-awards gewonnen, waaronder de Duitse iF- en Red Dot-awards, evenals de Japanse G-Mark award.


inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide