1065
Curl tafellamp

Tijdens Interieur 2012 introduceerde het Italiaanse verlichtingsmerk Luceplan de nieuwe tafellamp Curl. Sebastian Bergne is verantwoordelijk voor het ontwerp. Met zijn ontwerp heeft hij de intentie om de lichtbron en de reflector te combineren in één simpel gebaar. Het resultaat is een object met een natuurlijk sculpturaal voorkomen. De lamp heeft geen vaste voet en kan dus in verschillende richtingen geplaatst worden.

De huidige ontwikkeling van LED maakt dat de lichtbronnen steeds kleiner en controleerbaarder worden en daarmee heeft de lichtbron minder invloed op het ontwerp van een lichtarmatuur. Er is meer creatieve vrijheid, maar dit vraagt ook om na te denken over de objecten die ons huis verlichten. Curl is het antwoord van Bergne op deze vrijheid en is zijn herinterpretatie van de tafellamp volgens deze nieuwe mogelijkheden en maatstaven. Ontworpen voor Luceplan met de nieuwste generatie LED-lichtbron erin verwerkt, waarvan de lichtkleur regelbaar is van koel tot warm wit.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners