1425
Curl tafellamp
Gepubliceerd: 31-10-2012 Laatste update: 07-05-2017

Tijdens Interieur 2012 introduceerde het Italiaanse verlichtingsmerk Luceplan de nieuwe tafellamp Curl. Sebastian Bergne is verantwoordelijk voor het ontwerp. Met zijn ontwerp heeft hij de intentie om de lichtbron en de reflector te combineren in één simpel gebaar. Het resultaat is een object met een natuurlijk sculpturaal voorkomen. De lamp heeft geen vaste voet en kan dus in verschillende richtingen geplaatst worden.

De huidige ontwikkeling van LED maakt dat de lichtbronnen steeds kleiner en controleerbaarder worden en daarmee heeft de lichtbron minder invloed op het ontwerp van een lichtarmatuur. Er is meer creatieve vrijheid, maar dit vraagt ook om na te denken over de objecten die ons huis verlichten. Curl is het antwoord van Bergne op deze vrijheid en is zijn herinterpretatie van de tafellamp volgens deze nieuwe mogelijkheden en maatstaven. Ontworpen voor Luceplan met de nieuwste generatie LED-lichtbron erin verwerkt, waarvan de lichtkleur regelbaar is van koel tot warm wit.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide