1314
Staande lampen tips
Gepubliceerd: 29-04-2015 Laatste update: 13-03-2023

Je gaat verhuizen naar je droomhuis en je bent opzoek naar de ideale staande lamp, maar welke moet je nu kiezen? We geven je graag wat handige tips die je het net iets makkelijker maken om jouw perfecte staande lamp uit te kiezen.

1) Het is goed om van te voren in kaart te brengen welke lichtbundels/lampen je allemaal in de woonkamer hebt. Zo kun je een betere keus maken. Een lichtplan maken is altijd handig. Kies je bijvoorbeeld een staande lamp die omhoog schijnt voor een belichting van een groter oppervlak of gaat je voorkeur uit naar een staande lamp die naar beneden schijnt en ook wat meer gebruikt kan worden als leeslamp?

2) Verder gaan we je niet adviseren om alle woonboulevards af te gaan om staande lampen te vergelijken. Dit kun je namelijk het beste thuis vanaf de bank doen. Staande lampen vergelijken doe je natuurlijk lekker online.

3) Bedenk van te voren waar de lamp moet komen te staan. Als hij in de buurt van de bank komt te staan dan is het wellicht ook handig als er misschien een extra lamp op zit met bijvoorbeeld een flexibele armatuur, zodat je een extra leeslamp hebt.

4) Houdt rekening met het snoer. Hoelang is het snoer en kan je hem goed aansluiten op een stopcontact in de buurt waar je de staande lamp graag wilt hebben? Het zou zonde zijn als je jouw perfecte lamp hebt gevonden en dat je dan moet gaan werken met stekkerdozen om je lamp goed te kunnen aansluiten.

5) Ga voor duurzaam en check voor de zekerheid of je ook Spaarlampen of zelfs led verlichting in de lamp kan doen. Dit is in het begin misschien een wat grotere investering dan gepland, maar op het lange termijn bespaar je een hoop extra kosten.

Succes met het kiezen van jouw ideale staande lamp.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide