2907
Scandinavische verlichting

Langzaamaan worden de dagen korter en wordt het steeds vroeger donker. Het is bijna gedaan met de zomerpret en we verplaatsen ons zachtjes aan weer naar binnen. Het najaar komt in zicht en dit betekend dat we weer lekker woonbeurzen kunnen afstruinen voor de laatste woontrends en leuke interieur ideetjes. Kortom het wordt weer tijd om het gezellig in huis te maken en waarmee creëer je nou snel een gezellige sfeer? Juist met knusse verlichting. Vandaag praten we je bij over Scandinavische verlichting. 

Scandinavische verlichting
Helemaal hip en van deze tijd zijn de Scandinavische lampen. Niet zo gek want eigenlijk is de gehele Scandinavische woontrend nog steeds enorm geliefd. De Scandinavische woonstijl kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen, strakke vormen, grafische prints en lichte kleuren en hier passen Scandinavische lampen perfect bij! 

Scandinavische lampen passen bij vrijwel elk type interieur. Modern of juist landelijk, met Scandinavische lampen geef je elke ruimte op een stijlvolle manier warmte en sfeer. Het bijzondere aan Scandinavische verlichting is dat deze lampen zich onderscheiden van de doorsnee of traditionele lampen. Je ziet bijvoorbeeld veel afgeronde lampenkappen in hout, pastel of koperkleuren. Ook zien we veel opengewerkte lampen van metaaldraad. 

Dat Scandinavische verlichting in Nederland enorm populair is zien we wel aan de sterke groei van het aantal Scandinavische merken die verkrijgbaar zijn. Neem nou een lamp van Hay. Dit zijn echte eyecatchers in het interieur. De ontwerpers bij het merk krijgen alle vrijheid in het bedenken van de vormgeving en dat zie je terug in het resultaat. 

Ben je op zoek naar mooie design verlichting in de Scandinavische stijl, bijvoorbeeld naar een mooie grote hanglamp voor in de hal of gezellige sfeerverlichting voor in de woonkamer neem dan eens een kijkje op de website van Flinders.
Flinders is een webshop waar je naast de mooiste woonaccessoires en fijne design meubels ook een enorme collectie aan verlichting vind van bijna 150 unieke designlabels. 

Krijg jij ook al zin om het weer lekker knus te gaan maken in huis? Wat ons betreft mag de herfst beginnen

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners