1371
Philips Hue
Gepubliceerd: 10-08-2015 Laatste update: 07-05-2017

Met hue lampen van Philips creëert u in een handomdraai een kleurrijk en sfeervol interieur. Hue lampen zijn draadloze lampen en worden aangestuurd via uw wifi, zodoende kunt u met uw smartphone of tablet de lampen van kleur laten veranderen en bijvoorbeeld ook dimmen.

Momenteel zijn er 3 typen Hue lampen, de E27 Lux, deze is slechts 1 kleur wit en kan draadloos worden gedimd. Tweede type is de E27 Hue gekleurde lamp, met behulp van de Hue app kunt dit type lamp elke kleur geven die u maar wenst en tevens de lichtsterkte aanpassen. E27 lampen worden vaak gebruikt in hanglampen, plafondlampen, vloerlampen en tafellampen.

3e type Hue lamp is de GU10 versie, GU10 lampen worden vaak toegepast in inbouwspots en opbouw plafondspots. Wederom met behulp van de Hue app kunt lichtsterkte en kleur aanpassen naar eigen wens.

Hoe werkt hue? Om hiermee aan de slag te kunnen heeft u altijd de bridge nodig om de lampen te kunnen aansturen, deze bridge wordt aangesloten op uw router en communiceert op die manier via internet met uw lampen. Eerste stap is dan ook om deze bridge aan te sluiten op uw router en de netspanning, kabeltjes hiervoor worden standaard mee geleverd in een hue starterspack. Tweede stap is om uw huidige (spaar) lampen te vervangen door hue lampen en vervolgens met 1 druk op de knop van de bridge wordt de connectie gemaakt met alle aangesloten lampen. Tenslotte download u de (gratis) app en kunt u vanaf dat moment aan de slag met het systeem.

Voor de liefhebbers zijn er nog diverse andere producten voor dit systeem op de markt die heel makkelijk kunnen worden aangesloten op het huidige systeem, nl. de Hue Go, Hue Lightstrips en de Hue Bloom LivingColors lamp.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide