2299
Philips Hue
Gepubliceerd: 02-10-2014 Laatste update: 03-03-2023

Philips HUE; persoonlijke draadloze verlichting Laatste innovatie op het gebied van led verlichting van Philips is het draadloze verlichtingssysteem HUE. Met behulp van uw draadloos Wifi netwerk thuis kunt u naar hartenlust lampen toevoegen en met uw tablet of smartphone de lampen van kleur veranderen of dimmen.

Wat heeft u nodig om Philips Hue te kunnen gebruiken?
Uiteraard een draadloze internetverbinding op de plaats waar u de Hue-lampen wilt gaan gebruiken en daarnaast een Philips Hue starterspack met de Hue-bridge en 3 lampen E27 of GU10 om in uw armaturen te kunnen plaatsen. Vanzelfsprekend heeft u een tablet of smartphone nodig voor de bediening van de lampen.

Installatie en gebruik van Hue-lampen
In een paar eenvoudige stappen kunt u uw Hue lampen laten branden en elke gewenste ruimte van de juiste (sfeervolle) kleur voorzien.

    • U plaatst eerst alle lampen in de armaturen, schroef ze in de fitting en doe vervolgens het licht aan met de schakelaar
    • Met de meegeleverde netwerkkabel sluit u de bridge aan op uw modem en wacht tot de lampen aan gaan
    • Download vervolgens gratis vanaf meethue.com/app de bijbehorende hue-app en maak verbinding met de bridge
    • Zoek tenslotte alle lampen en geef ze een handige naam zodat u weet welke lamp u gaat bedienen
    • Hue is nu klaar voor gebruik en u kunt aan de slag!Het systeem is later nog uit te breiden tot wel 50 lampen, net zo eenvoudig toe te voegen als de installatie hierboven. Schroef de lamp in de fitting en zoek de lamp op in uw app.


Op deze manier installeer je ook eenvoudig alle Friends of Hue, producten met vergelijkbare toepassingen zoals een LivingColors en LightStrip variant van Philips Hue. Als u uw systeem ook nog heeft aangemeld bij My Hue, is het systeem ook nog via deze website bestuurbaar.

Voor meer informatie en alle beschikbare producten uit de Philips Hue serie >>> Philips Hue

Bent u geïnteresseerd en wilt u een starterspack kopen? Via onderstaande links komt u direct bij het juiste product:

WIN-VLOERKLEED.png

Philips Hue starterspack bridge + 3 lampen E27
Philips Hue starterspack bridge + 3 lampen GU10

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide