Fans van Star Wars opgelet: speciaal voor jullie heeft Ditverzinjeniet.nl twee bijzondere lampen in het assortiment opgenomen. De iconische Millennium Falcon en TIE Fighter zijn nu verkrijgbaar als bureaulamp van Star Wars. De lamp ziet eruit als een klassieke bureaulamp, maar met één belangrijk verschil: de kap is een TIE Fighter of Millennium Falcon.

Met verlichting kunt u de sfeer in een kamer maken of breken. Verlichting is een zeer belangrijk onderdeel van het interieur. Zowel vanuit praktisch oogpunt, als ook vanuit decoratief oogpunt, is het goed om aandacht te besteden aan de verlichting in huis.

De technologie staat ook op het gebied van verlichting niet stil! Er zijn prachtige ontwikkelingen die jou kunnen helpen je huis perfect van licht te voorzien. Heb jij deze 3 opties al geprobeerd?

Rotan of riet is de laatste jaren weer razend populair. Dat is niet voor niets, want het heeft een warme en natuurlijke uitstraling. Bovendien ziet een rieten lamp er gezellig uit. Sommige rieten lampen hebben een open model, waar het licht doorheen straalt. Andere rotan lampen hebben juist een gesloten constructie, waardoor het licht gericht naar beneden of omhoog schijnt. Kortom; er is keus genoeg als het gaan om rotan lampen.

 De juiste verlichting is van wezenlijk belang voor gezellig, mooi en functioneel wonen. Denk daarom even na over welke lamp er nog ontbreekt in jouw huis! Weet je niet zo goed waar je op moet letten? Wij helpen je graag op weg.

Je hebt de keuze gemaakt om over te stappen naar LED verlichting. Voor het schap in de winkel zie je wel tientallen verschillende soorten LED lampen, waarbij de prijsverschillen vaak erg groot zijn. Door de grote hoeveelheid aanbieders van LED lampen kan het vaak lastig zijn om een keuze te maken. Het is dan ook niet graag dat je jezelf afvraagt waar je precies op moet letten bij het kopen van LED verlichting. In dit artikel geven we je een aantal tips, waarmee je eenvoudig zelf de goede LED lampen kunt onderscheiden van die kwalitatief slechtere LED lampen.

Sfeer in huis is zeer belangrijk en kun je op verschillende manieren verzorgen. De sfeer wordt natuurlijk bepaald door de mensen in huis en ook voor een groot deel door de inrichting. Het interieur is dan ook erg van belang. Jouw interieur laat onder andere zien wie jij bent en waar jij je prettig bij voelt. Wil je meer sfeer in huis creëren dan zijn er verschillende zaken waar je op kunt letten. Maak je bijvoorbeeld goed gebruik van kleuren en combinaties, passen de meubels bij de stijl waar je van houdt en is er voldoende licht. In dit artikel geven we je enkele tips die je kunt gebruiken om meer sfeer te krijgen.

Licht is meer dan alleen maar een manier om een donkere kamer te verlichten. De juiste verlichting kan een woonkamer opfleuren en meer sfeer toevoegen aan een slaapkamer. Meer licht in je huis kan een aanzienlijk verschil maken als het gaat om je gezondheid, je budget, je veiligheid en je humeur.

Lampen drukken een sterk stempel op je interieur: ze zijn de ideale manier om een woonstijl mee te benadrukken. Maar welke lampen gebruik je dan eigenlijk bij welke woonstijl? Er bestaan verschillende soorten verlichting; van kroonluchters tot vloerlampen en spotjes. Sommige zie je meer terug in de klassieke woonstijl, andere passen juist echt in een modern interieur. Ook het design, het materiaal en de kleuren spelen mee!