De keuze is reuze op lampengebied, en daarom praten we je in dit artikel bij over TL-verlichting. Deze verlichting is heus niet alleen geschikt voor je schuur of garage, want ook in je woning zelf kun je TL-verlichting op een handige en vooral originele wijze inzetten. En dat is echt niet zo slecht voor het milieu als je misschien denkt! Weten wat je kunt doen met TL-verlichting in je interieur? Lees dan gauw verder.

Het is niet voor niets dat inbouwspots ontzettend populair zijn. Deze energiezuinige verlichting heeft namelijk heel wat voordelen. Saai? Welnee, want met LED inbouwspots kun je heel wat kanten op. Benieuwd hoe jij een willekeurige kamer in je woning kunt upgraden met LED inbouwspots? Lees dan gauw verder!

Vijf jaar geleden gebruikten we af en toe een ledlamp als lichtbron (20%); vandaag de dag zijn ledlampen de regel, geen uitzondering. Steeds meer mensen stappen omwille van energiebesparing over naar led verlichting, maar ook vanwege de eindeloze creatieve mogelijkheden. Wat zijn anno 2019 de grootste trends op het gebied van led- verlichting?

Fans van Star Wars opgelet: speciaal voor jullie heeft Ditverzinjeniet.nl twee bijzondere lampen in het assortiment opgenomen. De iconische Millennium Falcon en TIE Fighter zijn nu verkrijgbaar als bureaulamp van Star Wars. De lamp ziet eruit als een klassieke bureaulamp, maar met één belangrijk verschil: de kap is een TIE Fighter of Millennium Falcon.

Met verlichting kunt u de sfeer in een kamer maken of breken. Verlichting is een zeer belangrijk onderdeel van het interieur. Zowel vanuit praktisch oogpunt, als ook vanuit decoratief oogpunt, is het goed om aandacht te besteden aan de verlichting in huis.

De technologie staat ook op het gebied van verlichting niet stil! Er zijn prachtige ontwikkelingen die jou kunnen helpen je huis perfect van licht te voorzien. Heb jij deze 3 opties al geprobeerd?

Rotan of riet is de laatste jaren weer razend populair. Dat is niet voor niets, want het heeft een warme en natuurlijke uitstraling. Bovendien ziet een rieten lamp er gezellig uit. Sommige rieten lampen hebben een open model, waar het licht doorheen straalt. Andere rotan lampen hebben juist een gesloten constructie, waardoor het licht gericht naar beneden of omhoog schijnt. Kortom; er is keus genoeg als het gaan om rotan lampen.

 De juiste verlichting is van wezenlijk belang voor gezellig, mooi en functioneel wonen. Denk daarom even na over welke lamp er nog ontbreekt in jouw huis! Weet je niet zo goed waar je op moet letten? Wij helpen je graag op weg.

Je hebt de keuze gemaakt om over te stappen naar LED verlichting. Voor het schap in de winkel zie je wel tientallen verschillende soorten LED lampen, waarbij de prijsverschillen vaak erg groot zijn. Door de grote hoeveelheid aanbieders van LED lampen kan het vaak lastig zijn om een keuze te maken. Het is dan ook niet graag dat je jezelf afvraagt waar je precies op moet letten bij het kopen van LED verlichting. In dit artikel geven we je een aantal tips, waarmee je eenvoudig zelf de goede LED lampen kunt onderscheiden van die kwalitatief slechtere LED lampen.