TrumpLight voert boventoon in elk interieur De TrumpLight van WHITE II WHITE voert de boventoon in elk interieur. Door de bijzondere staander, een verzilverde trompet, heeft deze exclusieve designlamp een chique uitstraling en is een kunstwerk op zich. Door de zilverkleurige binnenzijde van de lampenkap geeft de reflectie van de lichtstralen als de lamp aan staat een prachtig effect. De TrumpLight verfraaid dus zonder meer elke woon-, studeer-, slaapkamer, entree of kantoor.

De verzilverde TrumpLight is ook verkrijgbaar met zwarte voet, lampenkap met zwart aan de buitenzijde en zilverkleur aan de binnenzijde. Of met een goudkleurige TrumpLight met zwarte voet en lampenkap met zwart aan de buitenzijde en goudkleur aan de binnenzijde.

De TrumpLight van WHITE II WHITE is te verkrijgen via www.whiteiiwhite.com en heeft een adviesverkoopprijs van € 895.

Aan bijzondere lampen is tijdens de designweek in Milaan geen tekort. Outline is een stoere lamp van ontwerper Peter van de Water voor Gispen. Het materiaalgebruik is terug gebracht tot de essentie. Wat overblijft zijn de contouren, oftewel de Outline!

We zagen het al bij Woonmodetrends Go Green! en Into the Wild; groen is hot! Ontwerper Roderick Vos maakt Milaan een stukje groener met zijn Bucketlights. Volgens de ontwerper hebben planten een goed effect op de werkruimte en zorgen ze voor extra zuurstof.

Door een lamp in emmer-vorm te maken combineert Vos de verlichting met planten. Met een Bucketlight creëer je een mooi verlichte én groene ruimte. Go Green! Bron: Perscentrum Wonen

Deze karakteristieke hanglamp van La Chaise Longue heeft de vorm van een hoed. Het materiaal, de kleur en de gouden binnenkant van de lamp maken de lamp een echte eyecatcher in het interieur. De lamp geeft prachtig warm licht en is dus een echte sfeermaker.

Klik hier om deze bolhoed hanglamp te bestellen.

De Seletti Bouchè Tafellamp is een ontzettend leuke neon lamp. De glazen fles wordt afgesloten met een kurk en bevat een industrieel neon lampje. De gekleurde fles zorgt voor een bijzondere sfeer met zachte, intieme verlichting.

De Bouchè Tafellamp van Seletti heeft een stoere, industriële uitstraling en is toch ook warm en intiem. Dit is te danken aan de gekleurde fles die de neon lichtbron behuisd. De fles wordt afgesloten door de houten kurk, waardoor het snoer loopt.De Bouchè Neonlamp is ontworpen door Selab en Alessandro Zambelli.

Deze Seletti Tafellamp is bijzonder leuk in allerlei interieurstijlen. Deze gave lamp wordt ook nog eens geleverd in een geweldige giftbox.

Klik hier voor meer informatie of om de Seletti tafellamp direct te bestellen

De LEDARE 8.1W led-lamp E27 van IKEA is met een 8,3 als beste getest door de Consumentenbond. De led-lamp van 9.99 euro is in de Consumentengids bovendien uitgeroepen tot beste koop. Voor de test werden verschillende zuinige lampen beoordeeld op aspecten als levensduur, kleurweergave en opwarmsnelheid. Volgens de Consumentenbond kwam de led-lamp van IKEA foutloos door de levensduurtest en is ook de kleurweergave erg goed. IKEA biedt een grote en groeiende collectie led-verlichting tegen een lage prijs om zoveel mogelijk mensen in staat te stellen om thuis duurzamer te leven. Vanaf 2016 is er alleen nog maar led-verlichting te koop bij IKEA.

Wederom een stoere, industriële designlamp van Seletti. De Seletti Multilamp Vloerlamp Metaal bevat zes lampenkapjes, die met het metaal frame samen één lamp vormen. De lamp lijkt geïnspireerd op een stadionlamp. Zet het interieur in de spotlights!

De Seletti Multilamp Vloerlamp Metaal is een bijzonder stoere lamp. Deze design vloerlamp is ontworpen door Emanuele Magini. De zes lampenkapjes hebben ieder een eigen lichtbron, toch is het licht zacht en sfeervol.

De zes lampjes komen samen in het metalen frame. De vloerlamp is 180 centimeter hoog.

Klik hier voor meer informatie of om de Seletti Multilamp Vloerlamp direct te bestellen.

De Tradition tafellamp is ontworpen door Kasper Ronn en Jonas Bjerre-Poulsen. Met het ontwerp zijn ze geïnspireerd door Japanse sferen en Noord-Europese materialen. Het tafellampje heeft een simplistisch design met enorm veel sfeer. Het tafellampje heeft een hoogte van 25 cm.

Hierdoor ideaal als sfeerlicht op tafel of bij het bed. Het lampje heeft een speels koord dat mooi af steekt bij het eikenhout. Het snoer van de lamp heeft een lengte van twee meter en is voorzien van dimmer.

Heerlijk om op te kauwen én aan het plafond te hangen. Maar aan het plafond hangen we natuurlijk geen echte kauwgombal maar de lamp van designer Katja Pettersson!