1034
Onderwater LED Lamp

Verlicht je bad of een vaas in verschillende sfeervolle kleuren met deze onderwater LED lamp inclusief afstandsbediening!

Leg deze waterproof onderwater LED lamp in je badkuip of in een vaas en de lamp verlicht het geheel in een kleur die jij wilt! Met de meegeleverde afstandsbediening stel je de lamp namelijk zelf met één druk op de knop in de juist kleur.

De lamp is voorzien van 13 verschillende kleuren, dus er is altijd wel een kleur die helemaal bij jouw stemming past! De lamp is ook in verschillende standen te zetten: laat hem de verschillende kleuren afwisselen of kies voor een vaste kleur.

De afstandsbediening werkt op een CR2025-batterij die wordt meegeleverd. Het lampje werkt op 3 AAA-batterijen die niet worden meegeleverd.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners