1168
Een bloem van bamboe

Met de introductie van twee volledig nieuwe lampen keert Odesi terug naar de oorsprong: originele ontwerpen gemaakt van echte materialen. Bovendien worden hiermee ook twee nieuwe ontwerpers gepresenteerd. Flower, ontworpen door Djanim Fabian van der Schalk, is een speelse bloemvormige lamp die geheel uit bamboe is gemaakt. Satori, een ingenieuse creatie van Daniël Hulsbergen, is door zijn unieke materiaal de lichtste in zijn soort.

Het ontwerp Flower is vanaf de eerste potlootstreep geïnspireerd door de natuur. Het bloemvormige design bestaat uit vele losse bladen die zijn gemaakt van massief bamboehout. Stuk voor stuk buigen ze vanuit hun kleurrijke kern de wereld in – net zoals de meeldraden van een bloem. Door zijn kleur laat Flower zich uitstekend combineren een tafel van Odesi.

Het idee voor de lamp ontstond toen Djanim Fabian van der Schalk natuurlijke elegantie probeerde te vangen in een nieuw ontwerp: “Er schoot mij gelijk een bloem te binnen. Ondanks de wirwar aan bladeren straalt een bloem altijd symmetrie uit, bijeengehouden door een stevig kleurrijk hart. Dat gevoel heb ik ook met Flower proberen over te brengen".Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners