2061
Love shine a light
Gepubliceerd: 10-10-2021 Laatste update: 10-09-2021

Bij ons op de redactie hebben wij een grote voorliefde voor verlichting. Wij laten daar dan ook graag ons licht over schijnen. Ontwikkelingen op het gebied van verlichting gaan ontzettend snel. Daarnaast is verlichting, zeker wanneer je de trends qua interieur volgt, ook aan mode onderhevig. Wij vinden het dan ook heerlijk om lekker online rond te kijken en ons te laten inspireren.

Wensen moet je houden

Een onlineshoptip die je misschien wel kent, maar die niet iedere online winkel heeft is het gebruik van de verlanglijst. Wij zijn er dol op! Zo vullen wij op directlampen.nl altijd eerst ons verlanglijstje met de lampen die we mooi vinden en kijken vervolgens naar het geheel. Wanneer we dan overgaan tot de aanschaf kun je een mooi geheel samenstellen, wat matchend is en niet uitmond in een allegaartje.

Structureren kun je leren

Overzicht, we love it! Het fijne is ook dat je in de gaten kunt houden of een exemplaar in de sale komt, of inmiddels weer op voorraad is wanneer hij eerder uitverkocht was. Daarnaast is verlichting vaak een laatste keuze in je interieur, na aanschaf van meubels en een keuken weet je pas écht waar je je licht goed op wilt laten schijnen. Wacht dus met bestellen als finishing touch, maar het inspireren kan eerder beginnen.

inspiratiebrochures1.png

Groen doen

Ook op het gebied van verlichting gaan we groen doen. We maken als het ware een verlichting door op het gebied van verlichting. Zo is de gloeilamp écht wel passé en gaan we massaal voor led verlichting.  Ook het gebruik van letterlijk groene producten zien we terug.

Riet en rotan

Een grote trend op het gebied van verlichting is het gebruik van riet en rotan in de ontwerpen. En wat dacht je van zonne-energie? Buitenverlichting die oplaadt terwijl de zon schijnt vinden wij werkelijk een uitkomst. En nu we het tuinseizoen meer en meer aan het verlengen zijn door middel van innovatieve warmtebronnen, lekkere loungesets en veranda’s is verlichting ideaal.

Sfeerbepaler

Kortom, verlichting noemen wij vaak dé ultieme sfeerbepaler in een interieur. Hier lekker vroeg mee beginnen bij een verbouwing of verhuizing is een dikke tip. Dus ga direct leuke lampen spotten, vul je later definitief je mandje!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide