941
LED the lights shine!
Gepubliceerd: 23-09-2022

De donkere dagen staan weer voor de deur. Voor sommige mensen niet altijd een favoriet moment, maar eerlijk is eerlijk; wij houden er juist wel van. Knus op tijd de gordijnen weer dicht en extra aandacht besteden aan de inrichting van je huis. Heerlijk toch? Nu gaat komende winter naast de donkere tijd fijn doorkomen, nog een andere uitdaging spelen: die van de elektriciteit- en gasrekening beheersbaar houden. Maar wij zouden Wonenonline niet zijn als we voor beide in één klap een top-oplossing hebben! En of ie ook nog stylisch is? Zeker weten! 

LED’s introduce you

Lampen kosten veel energie, de welbekende gloeilampen vervangen door LED spots is dan ook een slimme keuze. Waar vroeger LED verlichting nog een kil en koud imago hadden, is dit vandaag de dag wel anders. LED verlichting is er in alle soorten en maten, van pimpelpaars tot warm goud. Ook de soorten LED lampen zijn enorm uitgebreid, niet alleen meer spotjes maar ook andere opties. Met welke wij tegenwoordig niet meer zonder kunnen? De ledpanelen! Wij leggen uit waarom.

Eerlijk verdeeld

Wellicht ken je het effect wel wanneer je één lamp installeert, het licht schijnt dan super fel op één plek. Niet ideaal en ook niet heel sfeerverhogend. Een gematigde verdeling van het licht is in veel opzichten dan fijner. Zeker ook wanneer je bijvoorbeeld veel op een beeldscherm zit, dan is gematigd licht beter. LED panelen zijn hier ideaal voor. Ze verdelen het licht gelijkmatig over een grotere oppervlakte, maar nog wel altijd op een duurzame manier. LED panelen zien we dan ook steeds vaker terug, en niet alleen in woningen. Ook in bedrijfspanden, kantoren en winkels worden LED panelen al volop gebruikt. Ze geven een sfeervol effect en verlichten op een natuurlijke wijze. We zeiden het al; die donkere dagen doorkomen wordt een makkie!

Kortom, ook op het gebied van de opties voor een duurzame verlichting staat de wereld niet stil. De keuze wordt steeds groter, van de welbekende LED spots tot complete LED panelen. Allemaal duurzaam, dus het verschil ga je niet terugzien op je energierekening maar wél in de uitstraling van jouw verlichting. Van kleine tot grote panelen, voor iedere ruimte is een passend lampje te vinden. Kortom, turn the LED lights on!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide