1569
LED inbouwspots, zo goed als onmisbaar in 2021!
Gepubliceerd: 17-02-2021

Besparen op verlichting moet niet enkel makkelijk zijn én goed voor de portemonnee. Wanneer je bespaart op verlichting dan wil je ook dat je interieur er nog een beetje stijlvol uitziet. Dat is makkelijker dan je denkt! Met LED inbouwspots kun je heel eenvoudig besparen met producten van hoge kwaliteit, en daar komt ook nog eens een lange levensduur bij. Tussen het veelzijdige aanbod van Ledslets vind je gegarandeerd wat je zoekt!

Halogeenspots vervangen met LED inbouwspots.

Is het je al opgevallen dat halogeenlampen sinds 2018 zijn verboden voor productie en import? De gloeilamp was al eerder op het “verboden lijstje’’ terecht gekomen, en sinds 2018 horen halogeenlampen daar dus ook bij. Wellicht dat je ze nog kunt krijgen, het zal nog wel even duren voordat de voorraad opraakt. Maar, waarom zou je anno 2021 nog halogeenlampen willen?

Halogeenspots vervangen met LED spots is de goede aanpak. Met LED inbouwspots zal de kans groot zijn dat je specifieke wensen hebt. Dat maakt niet uit, bij Letsleds helpen we je graag met advies betreft alle wensen die je wilt realiseren.

inspiratiebrochures1.png

LED inbouwspots zijn zuinig.

LED spots hebben ongelooflijk veel voordelen wanneer we ze vergelijken met conventionele verlichting. Tegenwoordig zie je in steeds meer huishoudens dat de oude lampen worden vervangen met LED spots. Halogeenlampen produceren aan het eind van hun levensduur een stuk meer warmte en ze leveren minder licht. Dit gaat ten koste van een hoop energie. LED spots produceren initieel al een stuk meer licht dan warmte, en dit zal ook aan het einde van de levensduur niet veel veranderen. De verhouding ligt rond de 90%. Daarnaast gaan LED spots op zijn minst 10 tot 15 jaar mee.

LED spots zijn dimbaar.

Middels een LED dimmer kun je LED spots heel makkelijk dimmen op afstand met een afstandsbediening. Tegenwoordig hebben steeds meer LED spots al een ingebouwde dimfunctie. Sommigen hebben echter nog een LED dimmer nodig. Doordat je de spots kunt dimmen kun je makkelijker energie besparen en doseren met de verlichting tegelijkertijd. Wanneer je minder licht nodig hebt dan is overbodig licht irritant, en het verspilt energie. Met een LED dimmer kun je makkelijk het licht op een minder felle stand zetten, en zo bespaar je energie. Daarnaast heb je een betere dosering van licht voor de activiteiten die je doet! Meer weten? Neem dan eens een kijkje op www.ledslets.nl

LED spots bieden ook extra kleur.

LED verlichting staat bekend als slimme verlichting. LED spots kun je van kleur laten veranderen. Niet alle LED spots hebben deze functie, je zult dus even goed tussen de specificaties moeten kijken van het product dat je wilt kopen. Maar, wanneer je LED spots met kleurverandering hebt dan, heb je direct een hoop aanpasbaarheid. Niet alleen kun je de kleur aanpassen, je kunt vaak ook de helderheid aanpassen (dimmen), en daarnaast kun je zelfs de scherpte en de warmte van het licht nog apart aanpassen. Je kunt kiezen voor allerlei kleuren: groen, blauw, geel, wit, je kunt het zo gek niet bedenken! Met LED spots breng je direct een stuk meer sfeer in jouw lichtplan.

Tot slot, initieel zal het een behoorlijke investering zijn, maar binnen de kortste keren heb je dit bedrag al terugverdient en dan kan het besparen beginnen! Voor meer informatie ga je naar: www.ledslets.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide