4273
De led gloeilamp
Gepubliceerd: 09-12-2016 Laatste update: 07-05-2017

De laatste jaren maakt LED steeds meer zijn intrede in de verlichtingswereld. Sinds kort is daar de LED Gloeilamp bij gekomen. Dit is een LED lamp die in alles lijkt op een traditionele gloeilamp. De ouderwetse gloeidraad in de lamp is vervangen door moderne en energiebesparende LED strips. De lamp ziet er hetzelfde uit, maar kan zich op verschillende vlakken onderscheiden. In dit artikel lees je alles over de nieuwe LED Gloeilampen.

De LED Gloeilamp heeft weliswaar een lager wattage, maar heeft een hogere lichtopbrengst dan een halogeenlamp. Gemiddeld is 5 tot 10 Watt al genoeg om een volledige kamer te verlichten. De ouderwetse halogeen verlichting verbruikt per stuk zo’n 50 Watt. Dit is natuurlijk een gigantisch verschil ten opzichte van LED verlichting.LED Gloeilampen besparen op je energiekosten


LED Gloeilampen lampen zijn de afgelopen jaren sterk in populariteit toegenomen. De lampen zijn gemaakt voor de lange termijn en hebben een laag energieverbruik. De lampen besparen namelijk flink op je energiekosten. In onze webshop bieden wij LED Gloeilampen aan in verschillende lichtkleuren. Daarnaast kun je de LED Gloeilampen bestellen in een E14 ven E27 fitting. Deze fitting is gelijk aan de ouderwetse gloeilampen, waardoor deze gemakkelijk worden vervangen.

Een LED Gloeilamp koop je voor de lange termijn. De lamp zorgt er namelijk voor dat je flink zal besparen op de maandelijkse energiekosten. De gemiddelde levensduur van een LED Gloeilamp is 50.000 branduren. Dit lamp gaat met een gebruik van 4 uur per dag zo’n 34 jaar mee.LED Gloeilampen koop je bij LEDBouwlampshop.nl


Bestel je bij ons je LED Gloeilamp voor 23.59 uur, dan worden de lampen de volgende dag kosteloos bij je afgeleverd. Bestel je de lampen voor 12:00 uur? Dan kun je tegen een kleine vergoeding de lampen dezelfde dag nog verwachten. Klantvriendelijkheid, lage prijzen en specialisme is waar wij voor staan en wij helpen je graag verder.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide