1202
Lamp Feathers

Voor een stijlvol winterinterieur presenteert Patrick Tummers van Lamp Atelier zijn nieuwe ontwerp Feathers. De lichtbron brengt een uitgesproken accent aan in het interieur. Het opvallende dessin en het warme licht maken de komende donkere maanden draaglijk, misschien zelfs wel plezierig.

Feathers combineert lange ganzenveren met zachte donsveren van de waterhoen, alle uiteraard op diervriendelijke wijze geraapt. Het geheel wordt samengebonden met een stoer katoenen lint. De veren rusten op een stevige houten voet die het ontwerp robuust maakt. De crocodile kap geeft vervolgens net die onverwachte twist.

Buiten wordt binnen
“Wat ik wilde, is een moderne lamp creëren, die de warmte van licht prachtig laat doorwerken. Die het licht in huis brengt en houdt. Juist nu de dagen donkerder worden”, licht Tummers zijn ontwerp toe. “De natuurlijke materialen die dat licht vangen, brengen buiten bij ons binnen . Ik vind dat plezierig in een tijd dat we toch liever behaaglijk bij de open haard zitten dan erop uit trekken.”

Samenstellen naar interieur
Iedere lamp is naar wens samen te stellen. Zo is de voet van Feathers onder meer te bestellen in ebben, wengé, bladgoud of dirty silver. De kap met crocodile­-reliëf is verkrijgbaar in de kleuren crème, bruin, zwart en taupe kleuren. De snoeren zijn afgewerkt met katoen of een verfijnde metalen behuizing. Kortom, een lamp die liefhebbers geheel naar eigen interieur kunnen samenstellen.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners