1849
kubuslamp
Gepubliceerd: 29-07-2014 Laatste update: 07-05-2017

De kubuslamp is een klein kubusvormig lampje ter vervanging van een kaarsje. De kubus is 9x9x9cm en wordt bijzonder door de schuine asymmetrische lijn met verlichting. Bijzonder is het feit dat het lampje uit een massief blok eiken is gemaakt waardoor het lijkt alsof het zo uit de boom komt. Het witte licht contrasteert met het warme hout. De verlichting werkt op 3 AA batterijen.

HOE WORDT HET GEMAAKT

Alle producten maak ik zelf in de houtwerkplaats. Ik experimenteer met materialen en vormen om zo tot een vernieuwend en uitdagend ontwerp te komen. Bijzonder aan de kubuslamp is dat hij gemaakt is van massief hout. Door de richting van het hout, lijkt het net alsof het blokje zo uit de boom komt. De moeilijkheid van het ontwerp is de asymmetrische schuine hoek. Eerst wordt de complete kubus uit het hout gezaagd. Vervolgens wordt met behulp van een mal de punt eraf gezaagd en de verlichting in de zaagsnede gemaakt. Afmeringen: 9 x 9 x 9 cm. Batterijen zijn niet inbegrepen. Materiaal: eiken en perspex en ledverlichting.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide