1366
kubuslamp

De kubuslamp is een klein kubusvormig lampje ter vervanging van een kaarsje. De kubus is 9x9x9cm en wordt bijzonder door de schuine asymmetrische lijn met verlichting. Bijzonder is het feit dat het lampje uit een massief blok eiken is gemaakt waardoor het lijkt alsof het zo uit de boom komt. Het witte licht contrasteert met het warme hout. De verlichting werkt op 3 AA batterijen.

HOE WORDT HET GEMAAKT

Alle producten maak ik zelf in de houtwerkplaats. Ik experimenteer met materialen en vormen om zo tot een vernieuwend en uitdagend ontwerp te komen. Bijzonder aan de kubuslamp is dat hij gemaakt is van massief hout. Door de richting van het hout, lijkt het net alsof het blokje zo uit de boom komt. De moeilijkheid van het ontwerp is de asymmetrische schuine hoek. Eerst wordt de complete kubus uit het hout gezaagd. Vervolgens wordt met behulp van een mal de punt eraf gezaagd en de verlichting in de zaagsnede gemaakt. Afmeringen: 9 x 9 x 9 cm. Batterijen zijn niet inbegrepen. Materiaal: eiken en perspex en ledverlichting.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners