1148
Popsiclestuff
Gepubliceerd: 18-10-2012 Laatste update: 21-07-2017

Popsicle heeft het weer voor elkaar! Dacht je op zitelement “Pile me up“, she said niet te kunnen zitten, nu speelt het verrassende label in op de beleving van herinneringen. Het nieuwste product Home at Grannies is een lampenserie bestaande uit een vloer-, wand- en tafelvariant. Het brengt de herinnering aan vroeger bij oma naar boven. Ondanks de knipoog naar vroeger, is het echt een lamp van nu. Eerder sprak Popsicle de beleving aan bij het zitelement. Bij dit ontwerp wordt de illusie van vijf gestapelde kussens gewekt. In werkelijkheid kun je er stevig en prettig op zitten. Beide ontwerpen worden in Design City op de Woonbeurs Amsterdam getoond.

Het onlangs gelanceerde designlabel Popsicle timmert hard aan de weg en de bijzondere ontwerpen worden goed opgepikt. Zo zijn de zitelementen te zien bij Librije’s Hotel in Zwolle. Thérèse Boer: ‘De ‘Pile me ups’ hebben wij aan onze sfeervolle binnenplaats van Librije’s Hotel toegevoegd. Deze zitelementen passen perfect binnen onze stijl, ook omdat het uniek is in haar soort’.

Vanuit de achtergrond als art director voor onder andere film en televisie werkt ontwerper Ingrid van der Veen ook bij Popsicle vanuit beleving. De speelse invalshoeken met een knipoog maken dagelijkse producten uniek en dagen je uit de wereld om je heen opnieuw te bekijken en te beleven. Design that rocks your world, is niet voor niets het motto van Popsicle.

WIN-VLOERKLEED.png

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide