De “H2O” is een hanglamp van Nebulite®, beschikbaar met een glanzende of matte afwerking en in verschillende kleuren, waardoor hij verschillende stijlen uit kan beelden. Hij kan, zowel alleen als in samenstelling met andere voorwerpen, voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden, zoals als bureaulamp, keukenlamp of gewoon als een decoratie op jouw favoriete plekje in huis.

Nebulite® is een materiaal dat speciaal voor de collecties van In-es.artdesigns is ontwikkeld. Het bestaat uit een mengsel van hars en vezels, dat een duurzaam en levendig materiaal oplevert, ideaal voor sfeervolle verlichting.HOE WORDT HET GEMAAKT

In-es.artdesign is begonnen als een nieuw creatief project in de Italiaanse Industrial-scene. Kunst en design voor interieur (in) en exterieur (es): licht en schaduw worden één, waardoor lampen en elementen vorm krijgen voor de decoratie van zowel interieur als exterieur. Het bedrijf heeft internationale erkenning opgebouwd op het vlak van decoratieve verlichting.

Deel van de productie bestaat uit unieke limited-edition voorwerpen, waarbij de designer/kunstenaar tijdens het productieproces ingrijpt en aanpassingen maakt. Een revolutionair concept dat ver weg staat van de traditionele regels van Industrial Design en handwerk, gerealiseerd door de innovatieve gestalte van de kunstenaar/designer.

Een onderscheidende eigenschap van het bedrijf is de zorgvuldige aandacht voor details en de selectie van materialen. De kwaliteit van ieder product wordt streng gecontroleerd om een hoog niveau te garanderen.

Alle producten zijn ontworpen door kunstenaar/designer Oçilunam, een dynamische en kosmopolitische denker. Zijn onderzoek naar esthetiek legt nadruk op de elementen van licht voor de materie, vorm en symboliek.

In-es.artdesign heeft de Innovation Design Award 2014 gewonnen, een prestigieuze internationale prijs uitgereikt door de German Design Council.

Ook leuk om te lezen