1364
Geef licht de ruimte
Gepubliceerd: 05-04-2022

Goed licht, zowel binnen áls buiten, is super bepalend voor de sfeer. Van een vergaderzaal met kil TL-licht tot de mooiste dimlichten, het is een verschil van dag en nacht. Maar niet alleen het licht is bepalend, ook de kap eromheen kan zorgen voor een geheel andere uitstraling van een ruimte.

Bij het aanpassen van het interieur naar een hippere versie, worden deze echter nog wel eens vergeten. Zonde! Dus wij lichten hierbij ook graag de lampenkap uit.

Goed gekapt

Op het gebied van lampenkappen zijn behoorlijk wat trends te ontdekken, in het vorige decennium zagen we opeens de kroonluchter zijn herintrede maken. Niet alleen in statige herenhuizen, waar de kroonluchter altijd een goed idee is, maar ook in de Vinex-woningen kwam hij te hangen.

Inmiddels zijn de trends weer veranderd en heeft de lampenkap een meer basic uitstraling gekregen. Neutraal en rond vormgegeven of van natuurlijke producten zoals bamboe en rotan.

Lokaal gebrouwen

Natuurlijk vinden wij lampen van bamboe en rotan ontzettend leuk, maar geheel tijdloos zijn ze niet. Om voor een iets neutralere lamp te gaan hebben wij onlangs eens wat webshops bezocht. En we zijn weer een pareltje in onze catalogus van ‘leuke webshops’ rijker, namelijk Dutch Home Label waar ze erg leuke lampen en lampenkappen aanbieden!

Dutch Home Label is een merk van eigen bodem die prachtige, tijdloze lampen verkoopt tegen zeer aantrekkelijke prijzen. En je kent ons inmiddels een beetje; Eenmaal enthousiast dan kijken we graag nog wat verder rond.

Dit hebben we dan ook gedaan en is zeker een aanrader. Een woonmerk dat alles in huis heeft voor een compleet afgestemd interieur, en allemaal van eigenbodem. Hollandse glorie in optima forma, wij houden ervan!

Een Nederlandse webshop weet natuurlijk ook helemaal wat de trend van nu is in ons land, hierdoor sluit het aanbod perfect aan op de vraag. En laat dit aanbod nou nét onze smaak zijn.

Het zit hem in de details

Heb je de basis van je interieur op orde, vergeet dan bij Dutch Home Label bij  het afrekenen ook niet nog even langs de sale te gaan. Vaak zien wij in webshops dat dit niet heel voordelig is, maar hier is het zeker de moeite waard. De leukste accessoires tegen nog voordeligere prijsjes.

Kortom, je voelt hem al aankomen maar we moeten hem wederom afgeven; Ook hier geldt weer het té volle winkelmandje gevaar! Want bij ons zat hij binnen no-time vol!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide